banner392

“Vali yardımcımız Lütfullah Gürsoy dan fotoğraf sergimize övgü.”

Pamukova'nin ilklerinden olan ve Eskiyayla köy derneği tarafından düzenlenen Atatürk Kültür Merkezinde 8 nisan da açılan “Yaşadığımız doğal çevre” adlı sergi ilgi odağı olmaya devam ediyor.

 “Vali yardımcımız Lütfullah Gürsoy dan fotoğraf sergimize övgü.”
Sakarya Vali yardımcısı Lütfullah Gürsoy'un Sadaş toplantısı nedeniyle geldiği Pamukova da, toplantıdan sonra toplantıya katılan kaymakam, muhtarlar ve görevlilerle birlikte sergiyi gezmesi ve olumlu görüşler belirtmesi dernek başkanı tarafından memnuniyetle karşılandı.
 
Sergiyi gezmek için gelen vali yardımcısı Lütfullah Gürsoy ve kaymakam Tuncay Dursun’u kapıda karşılayan Başkan Mehmet Yavuz konuklara sergiyi gezdirdi ve fotoğraflar hakkında bilgiler verdi.
 
Yavuz: “Öncelikle sergimize katılarak bizleri onurlandırdınız. Bölgemiz ile ilgili doğal fotoğrafları bir araya getirerek insanlarımıza göstermek istedik. Belediye başkanın kültür salonunu bizleri tahsis etmesi sayesinde sergimizi açtık.”dedi.


 
Kaymakam beyin refakatinde bölgemizden çekilmiş fotoğrafları ilgiylee inceleyen Lütfullah Gürsoy sergide bulunan 56 adet 50x70 boyutlarındaki fotoğrafları ilgiyle inceledikten sonra “yapılan çalışmadan dolayı dernek yönetimini tebrik etti.
 
Muhtarların da birlikte gezdikleri fotoğraf sergisi Cuma günü akşama kadar herkese açık kalacak. Sergi sonunda fotoğraflar dernek yararına satışa sunulacak.
 
GARNİZON KOMUTANI SERGİYİ BEĞENDİ.


 
Pamukova 46. Mühimmat Bölüğü ve Garnizon Komutanı yüzbaşı Mutlu Artan da sergiyi gezdikten sonra olumlu görüşler açıkladı. Pamukova ya geldikten sonra çevre ile ilgili meraklarının bu sergiyi gördükten sonra dahada netleştiğini gördüğünü söyledi. Mutlu Artan:
 
“Daha çok doğal güzellikleri konu alan fotoğrafları gördükten sonra bu fotoğrafların çekildiği güzel yerleri fırsatım oldukça gezip yakından görmek isterim. Sergi çalışmalarından dolayı dernek yetkililerini kutluyorum”dedi.
 
Sergi ile ilgili bilgiler veren Dernek Başkanı Mehmet Yavuz. “Sayın komutanımızın sergimizi görmek için gelmesi bizleri mutlu etti. Bizde elimizden geldiğince bölgemiz hakkında kendilerine bilgi vermeye çalıştık. Zaten fotoğrafları gördükten sonra kendileri de olumlu görüş bildirdiler. Tabi ki bu övgüler elleri de yapacağımız farklı etkinliklerimiz için bizlere cesaret verecektir.”dedi.
Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2013, 15:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER