banner392

Vali Sakarya’yı tanıtanlara teşekkür plaketi verdi.

Ankara da “Sakarya Tanıtım Günleri” fuarında Sakarya yı tanıtanlara teşekkür plaketi veren Vali Mustafa Büyük Sapanca Erzes Restaurant da düzenlenen kahvaltılı programda teşekkür belgelerini verdi. Işık Zeytincilik’e de katıldığından dolayı belge verildi.

Vali Sakarya’yı tanıtanlara teşekkür plaketi verdi.
Törende Vali Mustafa Büyük şunları söyledi.
 
Sakarya’nın tanıtıma ihtiyaç duyulduğu için Ankara da böyle bir tanıtım günleri düzenlediklerini söyledi. Sakarya’nın Ankara daki tanıtımı ile ilgili bütün yazılı ve görsel medya ile internet sitelerinde yüzlerce haberin çıktığını ifade eden Vali Büyük; ‘‘Ankara da bazı kurumlar, tecrübeli olduğu için fuara başarı ile hazırlandılar. Fuar olumlu sonuçlanmıştır. Bundan sonra, Sakarya’nın tanıtımı için, il dışında katılacağımız fuarlara daha iyi şartlarda ve tecrübeli hazırlanacağız. Sakarya başka illerde tanıtılması gerekiyorsa, bir komisyon oluşturarak, daha planlı bir organizasyonla karar vereceğiz’’ dedi.
 
Sakarya Valisi Mustafa Büyük’ün ev sahipliğinde gerçekleşen törene; Ankara da stant açan Kaymakamlar, Belediye Başkanları, kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı. Vali Mustafa Büyük törende; Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO), Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (SESOB), Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Balkan ve Kafkas Halk Dansları Topluluğu, Adapazarı, Geyve, Hendek, Kaynarca ve Sapanca Kaymakamlıkları, Adapazarı, Arifiye, Akyazı, Erenler, Geyve, Hendek, Karasu, Kaynarca, Kuzuluk ve Sapanca Belediye Başkanlıkları, Adapazarı, Geyve ve Hendek Halk Eğitim Merkezleri, Türkiye Vagon Sanayi, Adapazarı Şeker Fabrikası, Sakarya 1.2.3 Organize Sanayi Bölgeleri, Sakarya Arı Yetiştiricileri, Adapazarı Pancar Ekiciler Kooperatifi, Geyve Ziraat Odası, Buzdağı Kaynak Suları, Erzes Resturant, Işık Zeytincilik, Güneşoğlu Süt Ürünleri, Köfteci İsmail, Kromel Makine, Kuzuluk İhlas Kaplıcaları, Little Big, Özlem Çelik, Sakaryaspor A.Ş., Sapanca Durusu, Sasa Tesisleri, Tunatan Tesisleri, Ülker Cola Turka, Yayla ATV Saferi, Yön Fuarcılık, Sebahattin Mesten, İl Kültür Müdürü Hüseyin Yorulmaz ve personelleri Murat Topuz, Levent Başkan ile Gazeteci Levent Candan’a teşekkür belgelerini takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2011, 00:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
a.BAŞKAN
a.BAŞKAN - 12 yıl Önce

TEBRİKLER VE TEŞEKÜRLER GEYVELİ KARDEŞLER.GÜRSEL KARDEŞEDE TEŞEKKERLER.

SIRADAKİ HABER