banner392

Rumeli TV Pamukova ya yer verdi.

Rumeli TV Sakarya Temsilcisi Şaban Mergül tarafından “Yaşayan Rumeli” adlı programa konu edildi. Sergi görüntüleri ile Pamukova ya 15 dakika yer verdi.

Pamukova da ilk defa bir fotoğraf sergisi ile daha geniş kitlelere ulaşmada Rumeli Tv yaptığı yayınla destek sağladı. Dün gece saat 17.00 da ve bugün de sabah saat 10.00 da yaptığı ikinci yayınla fotoğraf sergisini dünyaya tanıttı.
 
Pazartesi günü Pamukova Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde Eskiyaylalılar Derneği tarafından açılan “yaşadığımız Doğal Çevre” adlı fotoğraf Sergisinden görüntüleri ekranlara getiren Rumeli TV de Belediye Başkanı Cevat Keser bu ve benzeri sergilere destek verecekleri sözünü de verdi.
 
“İlçemizde benzeri kültür etkinliklerinin olabilmesinde öncülük ettiğimizi düşünüyoruz. Gerek Pamukovahaber.com gerek diğer Pamukova internet sitelerinin de yazdıkları haberlerle ileriye yönelik umut verici bir çalışma olduğuna inanıyoruz. İlçemizde daha önce de benzeri sergiler olmuştur. Ancak daha farklı etkinliklerin olabilmesi için kurum ve kuruluşların maddi ve manevi destekleri gerekmektedir.
 
Sergiye destek veren, katılan ve herkese dernek adına teşekkür ediyoruz. Başta Pamukova Kaymakamımız Tuncay Dursun’a, Belediye Başkanı Cevat Keser’e, Garnizon komutanımız Umut Artan, Jandarma bölük komutanımız Mustafa Ceylan, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Halil Ceylan ve okul müdürleri ile öğretmen ve öğrencilerimize, Siyasi parti başkanlarımıza, İl genel meclisi üyelerimize, Sakarya dan bir toplantı için gelip sergimize teşrif eden vali yardımcımız Lütfullah Gürsoy ile yine Sakarya dan sergiyi görmek için gelen CHP il başkanı Ecevit Keleş ve yönetimine, Pamukovalılara en içten teşekkürlerimizi bildiriyoruz.”
 
Dernek Başkanı
Mehmet Yavuz
 
Not: Görüntülerin orijinali veya kopyası için Foto Yakup tan yardım alınabilinir. 
Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2016, 20:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER