banner392

Pamukovalılar Arabada sinama keyfi yaşadılar.

Pamukova'da, yeni tip Korona virüs (Covid-19) sürecinde, uzun süre evde kalan vatandaşlara moral olması için “arabada sinema" etkinliği düzenlendi.

Pamukovalılar Arabada sinama keyfi yaşadılar.

Pamukova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından salgın sürecinde vatandaşlara moral vermek için İstasyon Alanında dev ekranda sinema sistemi kurdu. Paumkova  Belediyesi Korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarını uygulayarak Pamukovalı sinemaseverlere araba ile açık havada sinema izleme fırsatı sundu. Filmlerin seslerinin kapalı devre radyo sistemi ile dinlenebildiği etkinlikte araçlarından inmelerine izin verilmeyen vatandaşlar patlamış mısır yediler. gazoz içip çekirdek çitlediler.
Belediye Başkanı Güven Övün de eşi ile birilkte en ön sırada sinama keyfini çıkardılar. Başkan Araçta sinama seyreminin gayet güzel olduğunu söyledi. “İnşallah hemşerilerimizde memnun olurlar” dedi. 
Yeni düzenlenen İstasyon Alanında toplanan önemli sayıdakı aracın duracakları yerlere park edebilmeleri için zabıta görevi başındaydı. Araçları dışında açık alanda evlerinden getirdikleri minderler ve hasırlar üzerine oturarak film izleyenlerde ayrı bir görüntü oluşturdular. 


 

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER