banner392

Pamukovahaber Yeni Projelerine devam ediyor.

2005 Yılında Yayın Hayatına başlayan Pamukovahaber (www.Pamukovahaber.com) internet Haber sitesi Canlı Yayınlarına başladıktan sonrada yeni projelerine devam ediyor. Yeni Program Kültür ve Sana yayınları başlıyor…

Pamukovahaber Yeni Projelerine devam ediyor.

2005 Yılında Pamukova ya gönüllü olarak gelen öğretmen Mehmet Yavuz tarafından kurulan Pamukova’nın ilk haber sitesi Pamukovahaber.com o günden beri kesintisiz yayınlarına devam ediyor.

İŞTE PAMUKOVAHABER KURUCUSU EĞİTİMCİ MEHMET YAVUZ

Öğretmen olması nedeni ile zaman zaman art niyetli adam denen boş insanlar yüzünden tayinleri çakartılan yereneksiz siyasetçiler yüzünden zaman zaman Pamukovahaber’in hacklenmesi hadiselerini de yaşayan Pamukovahaber. Yayın hayatına ara vermeden 18 yıldın devam etti ve hala ediyor. 

BAZI SİTELER VE ONUN YETENEKSİZ YÖNETİCİLERİNİN DE FESAT VE FİTNELİKLERİ YÜZÜNDEN DE DEJENERE EDİLMEYE ÇALIŞAN WWW.PAMUKOVAHABER.COM GÜN GEÇTİKÇE DAHADA GÜÇLENDİ HATTA MARKA OLDU.

Bir atasöza vardır. “Bizim taklidimiz bizileri küçültemez aksine büyütür” demiş atalarımız. Pamukovahaber siteside öyle oldu. Azimle çalışma sonunda Pamukova'nın ilk haber sitesi dünya'nın her tarafından görüldü, duyuldu. Tabi yeni kurulan çömez siteler baktılar ki kimse tarafından adları ile tanınmıyorlar hem pamukovahaber adını kendi adları gibi sayfa içlerine gizli yerlere yazdılar,

İnternet te bilgi toplama işlerini yapan mikron (böcekler diyelim) robotlar haber sitelerinin içine girip çıkarlar ve içerdeki sözcükleri alıp gogle ve benzeri arama motorlana taşır ve orada arşivlerler. Onun için bir sözcüğü arama yaparken ön sayfada statüş denen yere sözcüğü yazdığımızda karşımıza o sözcükler nerde geçiyorsa derhal karşınıza çıkar.

Nitekim bununla ilgili biz de arama motorlarına adımızı yazıp (pamukovahaber) diye yazdığımızda o (dizin dediğimiz) sayfada onların kendi haber siteleri görülmeye başladı. Bu çaldıkları başkasının adı ile görüntüledikleri kendi siteleri zannaderler. Bunlara ne denir, onu siz okuyucularımıza bırakıyoruz. Bunu yapan, hürriyet gibi, milliyet gibi, CNN Türk gibi sitelerde var.

18 YILDIR GÜN GEÇTİKÇE PAMUKOVAHABER DAHA DA PROFOSYONEL ALT YAPISI GELİŞTİRİLDİ.

Pamukovahaber. Zaman içersinde alt yapısınıda güçlendirdi. Yeni teknoloji ile yeni ekler, bloklar ve modüllerle en profosyonel siteler düzeyine ulaştı.

CANLI YAYINLARA BAŞLADIK.

Yine gün geçtikçe gelişen teknolojinin kulanılması ve satın alınması gibi elde edilmesi alanında Pamukovahaber elinden geleni yaptı. Aldığımız eğitimlerle Canlı Yayınlara başladık. Canlı Yayın Mantığında ne varsa onu yapmaya başladık. Canlı yayınlarda uzaktan teknoloji yolu ile getirdiğimiz konuğuklarımız ve konuşmacılarımızı yormadan havadan gelen kuşlar gibi biz telefon telleri içinden onları (Dünyanın en uzak yerinde bile olsa) bilgisayarımız içine görüntü olarak getirip birlikte toplantılara kattık.

ŞİMDİ DE HAFTA DA BİR GÜN KÜLTÜR VE SANATLA İLGİLİ PROGRAMLARA BAŞLADIK.

İŞTE ŞİMDİ DE YAPTIĞIMIZ ŞAİR VE YAZARLARIMIZDAN (HABER SİTEMİZDE) ŞİİRLERİ YAYINLANAN GÜNAY ADAŞ CANLI YAYIN KONUĞUMUZ OLDU.

İŞTE GÜNAY ADAŞ DÜN CANLI YAYIN KONUĞUMUZ DU (ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN VE CANLI İZLEYİN)

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2022, 11:54

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER