banner392

Pamukova da bir ilk Fotoğraf Sergisi açıldı.

Pamukova Eskiyayla Rumeli Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan ve Atatürk Kültür Merkezinde açılan“Yaşadığımız Doğal Çevre” adlı fotoğraf sergisi açıldı.

Pamukova da bir ilk Fotoğraf Sergisi açıldı.
Serginin açılış kurdelesi Belediye Başkanı Cevat Keser, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Ceylan ve Dernek Başkanı Mehmet Yavuz tarafından kesildikten sonra açılışa katılanlar tarafından gezildi. Sergi hafta sonuna (12 nisan Cuma) kadar açık kalacak.
 
Pamukova da böylesine ilk ve kapsamlı olan Fotoğraf Sergisi gezenler tarafından övgü ve olumlu tepkilere neden oldu.
 
Belediye Başkanı Cevat Keser sergi çalışmaları hakkında bilgi sahibi olduklarını ancak bu kadar kapsamlı ve güzel bir sergi olacağını tahmin etmediğini ifade etti.
 
Başkan Keser: “Fotoğraf sergisi açılacağını biliyordum. Sivil Toplum Derneği tarafından bu kadar güzel ve kapsamlı bir sergi olabileceğini tahmin etmiyordum. Ben duvarlara asılmış fotoğraflar olacağını düşünüyordum. Ancak görüyorum ki bu sergi çok güzel hazırlanmış ve her fotoğraf çok güzel şekilde çekilmiş çerçevlenmiş ayrıca tek tek şovalyeler üzerine yerleştirerek daha güzel bir hale getirilmiş. Bundan dolayı dernek başkanı ve dernek yöneticilerini kutluyorum.”dedi.
 
Sergi hakkında dernek başkanı tarafından bilgilendirilen Cevat Keser benzer Kültür Sanat etkinliklerine belediye olarak elimizden gelen destekleri vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.
 
Sergi açılışına katılan CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, ilçe başkanı Nail Türkmengil ve parti yöneticileri Pamukova Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi 1. katında açılan 50x70 boyutlarında 60 dolayındaki dijital baskı şeklinde oluşturulan fotoğraf sergisindeki fotoğrafları tek tek incelediler ve Ecevit Keleş dernek başkanı ve yöniticileri yaptıkları güzel çalışmadan dolayı kutladı. Başarıların devamını diledi.
 
Sergi açılışına İl Genel Meclisi üyeleri, Hüseyin Şen, Ali Hıra, Ak Parti İlçe Başkanı Gürsel Işık, Demokrat Parti İlçe Başkanı Ahmet Bilaloğlu, Sivil Toplum örgütleri yöneticileri ve çok sayıda Pamukovalı da katıldı.
 
Pamukova İlçe Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürü, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerde sergi açılışına katıldılar ve daha çok Pamukova ve çevresinden oluşan fotoğrafları ilgiyle incelediler. Sergi hafta sonuna kadar açık kalacak ve herkes tarafından gezilebilecek. 
Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2013, 01:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER