banner392

Bazı gençler milletin malına neden zarar veriyor?

Pamukova’da yeni kurulan Cumhuriyet Parkında masalar üzerine yazılan uyarı levhaları bir gecede yırtıldı. Bazı kendini bilmezler “Parkımızı temiz tutalım, çevreye çöp atmayalım.” uyarısından rahatsız oldu.

Bazı gençler milletin malına neden zarar veriyor?
Belediye tarafından yapılan parkta her köşede bir çöp kutusu bulunduğu halde, ulu orta yerlere çöp atanlar, çocukların sallanması için kurulan gondollara binen büyüklerin dikkat etmeden alabildiğine sallanarak oyun araçlarını kırmaya çalışanlar, parkın içinde bulunan oturma masalarının üzerine çıkarak oturanlar, ellerindeki yedikleri kuru yemişleri sağa sola atanlar milletin malına zarar verdiklerinin farkında bile değiller.
 
Mutlaka bu tür insanlar uyarılmalı veya eğitilmeliler. Buda öncelikle ailelere düşmekte. Aksi taktirde güzelim parklar kullanım dışı kalacaklardır. Ya da belediye bu parklara kamera sistemi yerleştirmelidir.


Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2012, 10:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
volkan cetin
volkan cetin - 12 yıl Önce

ben eğer başkan olsam benim hizmet verdiğime değer verilen yerlere hizmet veriririm hizmete değer verilmeyen yere ise hiç birşey yapmam nedeninide büyük pankartlarla caddelere asarım koltuğumdan olcağımı bilsem dahi bunu kesin ve emin yaparım

SIRADAKİ HABER