banner392

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin 7. Olağan Kongresi yapıldı.

Pamukova Atatürkçü Düşünce Derneğinin 7. Olağan Kongresi yapıldı. Kongre sonunda dernek yönetimine Yücel Parla, Süleyman Uysal, Yılmaz Yapar, Erdoğan Isır, Fikret Uysal ve Ahmet Özek seçildiler.

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin 7. Olağan Kongresi yapıldı.
Pamukova Kütüphanesinde yapılan kongrede divan başkanlığına Hüseyin Mercan, divan katipliğine İbrahim Isır, Muhasip üyeliğine Yılmaz Yapar seçildiler.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı nın okunmasından sonra derneğin gelir gider hesapları ibrası yapıldı. Derneğin yaptığı faliyetler okundu ve kesin hesap bütcesi üyelerin oy birliği ile kabul edildi.
 
Derneğin yönetimi seçimlerine geçildi. Üyelerin yeni yönetim tercihleri yapıldıktan sonra kapalı oy açık tasnif sistemi ile 7 asil, 7 yedek olarak üzere yeni yönetim üyeleri seçildi. Denetim kurulu na Barış Söyler, Behiye Sarıbaş ve Fethiye Oğullar seçildi, Disiplin Kuruluna; Hıdır Kama, Nimet Parla, Ayşe Özek seçildi. Genel Kurul üyeliğine; Murat Aydoğdu ile Yılmaz Yapar seçildi. Bölge danışma kurulu üyeliğine ise; Hüseyin Mercan seçildi.
 
YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELİKLERİNE OY ÇOKLUĞU İLE
1-Yücel Parla,
2-Süleyman Uysal,
3-Murat Aydoğdu,
4-Yılmaz Yapar,
5-Erdoğan Isır,
6-Fikret Uysal,
7-Ahmet Özel, seçildiler.
Pamukova Atatürkçü Düşünce Derneğinin başkanı olan Süleyman Uysal yeni yönetime girmesi için üyeler tarafından yeniden oy verildi. Ancak belirlenen 7 yeni yönetim yapacağı ilk toplantı da görev bölü yaparak yeni başkanını da önümüzdeki günler seçmiş olacak. 
Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2013, 00:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
selam kelam
selam kelam - 11 yıl Önce

akp liler atatürkçü değil mi demek istorsunuz? yoksa ahmet özek bildiğim kadarıyla akp li değil ve her zamanda atatürkçüydü. ahmet özeğe olan ilginizi anlamakta güçlük çekiyorum. amacınız nedir?

reyhan
reyhan - 11 yıl Önce

ahmet özek daha önce akp li değilmiydi şimdide atatürkçü mü oldu

SIRADAKİ HABER