banner392

75. Yıl Okulu Öğrencilerine Kıbrıs’dan mesaj var.

Pamukova 75. Yıl İlk ve Orta Öğretim Okulu Türkçe Öğretmeni Ülkü Gazovalı’nın öğrencileri tarafından hazırlanan ve sahnelenen Kıbrıs Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Hakan Yozcu’nun yazmış olduğu “Ormanda” adlı oyununun oynandığını Pamukovahaber.com sitesi haberinden öğrenen Yozcu çok mutlu olduğunu bildirdi.

75. Yıl Okulu Öğrencilerine Kıbrıs’dan mesaj var.
 Pamukovahaber’e mesaj atarak mutlu olduğunu dile getiren Hakan Yozcu 75. Yıl İlk ve Orta Öğretim Okulu öğrencilerine sonsuz teşekkürlerini görüntülü ve sesli mesajla iletti.

 

“Aranızda bulunmayı çok istiyordum.”diyen Yozcu; “yoğun işlerimden dolayı maalesef aranızda bulunamadım. Hepinize başarılar diliyorum. Kıbrıs tan tekrar sevgilerimi sunuyorum. Bu arada sevgili öğretmeninizi ve sizlere izin veren okul idaresini de kutluyorum. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Hepinize sonsuz başarılar diliyorum. İnşallah ileride birçoğunuz tiyatrocu olur, ünlü birer sanatçı olarak karşımıza çıkarsınız.”dedi.

 

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde doğan 1975 yılında Kıbrıs’a göç eden bir alenin oğlu olan Hakan Yozcu Erzurum Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesini bitirdikten sonra 20 yıl Edebiyat öğretmenliği yaptı. 2009 yılından beri Kıbrıs Devlet Tiyatroları Genel Müdürlü yapıyor. Tiyatro, Öykü ve şiir alanında çeşitli kitapları yayınlandı. On yıldan beride çeşitli gazetelerde makaleler yazıyor.

 

HAKAN YOZCU NUN MESAJINI DİNLEMEK İÇİN (Yazının üzerine tıkla)

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2014, 22:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER