banner392

Pamukovahaber Canlı Yayınında Bayat Köyünü ziyaret ettik

Sakarya İli Geyve İlçesi Bayat Mahallesi 110 hanesi ile, Sakarya kenarında Pamukova ile sınır ve çalışkan insanları ile dikkat çeken Geyve ilçesinin 60 mahallesinden birisi.

Pamukovahaber Canlı Yayınında Bayat Köyünü ziyaret ettik

Pamukovahaber.com internet haber sitesi olarak kurulduğumuz 2005 yılından 16 yıl sonra Canlı Yayına geçerek bölgemezin yine bir ilklerine imza attık. Şimdi Canlı Yayın Programlarımıza “Adım Adım Köylerimiz” ile haftada bir gün yayın yapacağımız programlarımıza bir yenisini daha ekledik.

İlk Adım Adım Köylerimiz yayınını Bayat Köyünden başlatık.

BAYAT KÖYÜNDEYİZ

Bayat Köyü Muhtarı Naci Özcan bizleri köylerinde karşıladılar. Pamukova Belediye meclis Üyemiz Ahmet Şen ile birlikte gittiğimiz Bayat köylüleri köyleri hakkında bilgiler verdikten sonra köyde yetişterdikleri Karnıbahar bahçelerini gezdirdiler. İspanak tarlalarını gösterdiler. Bayat ta Pandomi tedbirleri nin de etkisi gözelerden kaçmadı.

Bayatlılar hazırlıksız yakalandıkları habersiz misafir olmamızı içtenlikle karşıladılar. Ancak bu sürpriz gidişimizde yinde yardımcı oldular. Rehberlik ettiler.

Köyün ileri geyenlerinden emekli Cafer Önen bizlere köyün tarihini anlatı ve Köyde yetişen ürünler hakkında da bilgiler verdi.

BAYAT MUHTARI NECMİ ÖZCAN

AHMET ŞEN

İlk “ Adım Adım Köylerimiz” programı böylece yayına girmiş oldu. Gelecek programımızda başka bir köyümüzde görüşek üzere şimdilik Canlı Yaptığımız yayınızın tekrarını haber olarak sizlerle paylaşıyoruz.

Kendi köylerini yayınlamak ve tanıtmak isteyenler bizlere whatt Sapp tan mesaj atarak ulaşabilirler.

İŞTE BAYAT MAHALLEMİZ (KÖYÜMÜZ) YAYINI’NDAN GÖRÜNTÜLER (alttaki linke tiklayın)

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER