banner392

Pamukova mahalle muhtarlarından 19 u değişmedi, 14’ü ise yeni seçildi.

30 Mart yerel seçimlerinde 33 mahallenin yeni muhtarı belli oldu. Merkezdeki Elperek, Cumhuriyet ve yenice mahallesi muhtarları yeniden seçilirken, köylerin de mahalle olması ile 30 yeni mahalleden 16 sı eski muhtara evet dedi. 14 mahalle muhtarı ise yenilendi.

Pamukova mahalle muhtarlarından 19 u değişmedi, 14’ü ise yeni seçildi.

Elperek Mahallesinde yeniden seçilen eski muhtar Muhsin Gür 3472 oy alarak en çok oy alan muhtar oldu. Cumhuriyet Mahallesinde ise 10101 oyla yeniden M. Atmaca, yenice mahallesinde ise 2.524 oyla yeniden İsmail Hakkı Güneş seçildi.

En az oya sahip seçmeni olan Ağaççılar köyünde 25 oya alan tek aday emekli öğretmen Ali Çakır yeniden seçilen muhtar oldu.

Akçakaya köyünde yeniden seçilen ve 5 dönemdir muhtar olan Osman Işık oldu.

Sahmelek köyünde eski muhtar olan Ahmet Türkkan 3 oy farkla yeni muhtar adayı olan Sebahattin Gürer e muhtarlığı teslim etti.

Teşvikiye köyü eski muhtarı Zühtü Öz ise muhtarlığı az oy farkı ile yeni muhtar adayı olan Mustafa Sever e kaptırdı. Sever 186 oy aldı Zühtü Öz ise 12 oy aldı.

Kadıköy de ise eski muhtar İsmail Yılmaz dayısı ile yarıştı. İsmail Yılmaz karşısına çıkan Zabit Solak a karşı 6 oy fazla alarak yeniden seçilmeyi başardı.

Hüseyinli köyünde projeleri ile geliyor diye haber olan yeni aday Osman Mumcu kazanamadı. Yine eski muhtar Yakup Kuzu Osman Mumcu dan 10 oy fazla alarak 72 oyla yeniden seçilen muhtar oldu.

Cihadiye köyü Pamukova’nın tek bayan muhtarı olan Emel Vural seçilemedi yerine daha önceki muhtarlardan olan Hüseyin Kaynak seçildi.

Mesruriye de yeniden seçilen eski muhtar Kenan Pir 5 oy farkla yeni aday Ömer Öz e karşı kazandı. Kenan Pir 81 oy alırken Ömer Öz 81 oy aldı.

Çilekli köyünde ise bilindik bir isim geldi. Emekli imam olan yeni isim Hasan Hüseyin Bulgur Çilekli köyünün yeni muhtarı oldu.

Kemaliye köyünde yeniden aday olan ve Pamukova Muhtarlar Derneği başkanı da olan Recep Garip karşına yeni çıkan Bünyamin Türe ye karşı yeniden seçilmesini bildi.

İŞTE PAMUKOVA'NIN YENİ MUHTARLARI 


Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2014, 22:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mkc
mkc - 10 yıl Önce

hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER