banner392

Pamukova Beton Engel tanımıyor.

Pamukova’nın önde gelen Hazır Beton işletmesi ‘Pamukova Beton’ engel tanımıyor. Pamukova’nın en icra köşelerine kadar hazır beton götürüyor.

Pamukova Beton Engel tanımıyor.

İlçemizde uzun süredir faaliyet gösteren Pamukova Hazır Beton firması Cihan Grup hazır Betonun bir kolu olarak hizmet veriyor.

Pamukova’nın köyleri, hızlı tren tünel inşaatı, inşaat firmalarının da tercih ettiği Pamukova Beton son günlerde çok yoğun tempo ile çalışıyor.

Havalarında iyi gitmesi ile yoğun bir çalışma temposuna girilen Pamukova da beton ihtiyacı olanlar kar kış gelmeden işlerini bitirme peşinde, firma ise yoğun talebi karşılamak için tüm araçlarını tam kapasite hizmete sokmuş durumda.

Firmanın disiplinli ve düzenli çalışması sonucu bir sorun yaşamadıklarını söyleyen Şantiye şefi Salih Koç “Talepleri yerine getirebilmek için gece bile çalışıyoruz” diyor.

Geçtiğimiz hafta Pamukova betonun Eskiyayla köyünde kendimize ait arazimizde yaptığımız su havuzlarının betonunun atılması sırasında şahit olduk. Pamukova Beton firmasının engel tanımadığını gördük. Bozuk yollarda çalışanlarının gösterdikleri cesaret ve caba sonucu engel tanımadan arazide nasıl işlerini yaptıklarını gördük. Pamukova Beton sloganını olan “Sadece uzaya beton götüremiyoruz” sloganına yakışır çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz. Pamukova beton’a başarılar diliyoruz.

Mehmet Yavuz. 


Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2013, 21:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
gunay akar
gunay akar - 10 yıl Önce

ersın yılmaz uzaya bıle goturur emın olun:))

SIRADAKİ HABER