banner392

Muhtar Pilavı’na büyük ilgi.

Pamukova Kadıköy de Pazar günü köy muhtarı İsmail Yılmaz tarafından verilen hayır mevlidi sonrası ikram edilen pilav gününe kalabalık kalıtım oldu. Küçük bir köy olan Kadıköy tarihi günlerinden birini yaşadı.

Muhtar Pilavı’na büyük ilgi.

Pamukova’nın doğal güzellikleri bakımından en güzel köylerinden biri olan ancak az sayıda insanın yaşadığı Kadıköy de muhtar tarafından düzenlenen mevlit ve pilav gününde önce camide mevlit okundu. Mevlitten sonra ise muhtar İsmail Yılmaz ve eşi tarafından hazırlanan pilav ikramı yapıldı.

 

Birçok muhtarında katıldığı günde pilav ikramı ise Pamukova’yı en tepeden gören köy meydanında verildi. Güzel bir manzara da pilavları yiyen katılımcılar doya doya manzarada seyrettiler.

 

Muhtar İsmail Yılmaz amaçlarının köyde olan veya köy dışında yaşayan Kadıköylüleri bir araya getirmek istedikleri için böyle bir etkinlik yapmaya karar verdiklerini söyledi. Tanıdık veya meslektaşları olan muhtar ve dostlarını da güne davet ettiğini söyleyen Yılmaz: “Hafta sonu da olması havanın da güzel olması nedeni ile katılım güzel oldu. Köyümüz şenlendi. Sokaklar insanlarla doldu, taştı. Köye yaşam sevinci geldi. Bu arada tabi ki köyümüzü yeni görenler ve çok beğenenler oldu. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum.”dedi. 


Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2014, 00:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER