banner392

Halit Solak’ı kaybettik.

Özbek köyü doğumlu İstanbul da emekli olduktan sonra yeniden Pamukova ya gelen Halit Solak ı Cuma günü kaybettik. Bugün Özbek de köy mezarlığına defnedilen merhumu son yolculuğunda akrabaları, arkadaşları ve tanıdıkları ve köy halkı yalnız bırakmadılar.

Halit Solak’ı kaybettik.
Pamukova ya taşındıktan sonra MHP ilçe yönetiminde de görev alan Halit Solak (50) bir süre önce bel ağrıları şikayeti ile ameliyat geçirmiş, ameliyattan sonra beyin damarlarında da daralma olduğu teşhisi ile Kocaeli Araştırma hastanesinde tedavi altına alınan tedavi sürerken beyin kanaması geçiren ve Gebze Anadolu Hastanesine sevk edilen Halit Solak Cuma günü öğle saatlerinde hayatını kaybetti.
 
Evli ve iki çocuk babası Pamukova da sevilen biri olan Merhum Halit Solak’ın beklenmeyen ani ölümü yakınlarını yasa boğdu. Bugün Özbek köyü camiinde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilen merhum Halit Solak ın cenazesinde hazır bulunan Emekli Ağrı valisi Mehmet Çetin, İstanbul Pendik MHP ilçe başkanı, Sakarya MHP il yönetim kurulu üyeleri, Pamukova MHP ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Pamukova Ülkü Ocakları yönetimi ve ülkücü gençler ile yakın dost ve akrabaları cenaze merasiminden sonra merhumun ailesine taziye verdiler ve Allahtan rahmet dilediler.
 
Pamukovahaber.com olarak yakından tanıdığımız merhuma Allahtan Rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Allah gani gani rahmet etsin. Mekanını cennet etsin.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2012, 00:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER