banner392

Haber ses getirdi Özbek'e ADSL bağlanacak

15 Eylül günü pamukovahaber sitesinde yazdığımız “Vali yetiştiren köyün hala ADSL si yok” haberinden sonra Telekom harekete geçti. Özbek'e internet gelmesi için köyden yer istendi.

Haber ses getirdi Özbek'e ADSL bağlanacak

Pamukova’nın internet bağlantısı olmayan Özbek köyüne internet bağlantısı için köy içinde bir yer istendiği muhtarlığın tahsis edeceği yere Telekom tarafından gerekli bağlantıların yapılacağı öğrenildi.

15 eylül günü yazdığımız haber şöyleydi.

Vali yetiştiren köyün hala ADSL si yok

Pamukova Özbek Köyünde hala internet bağlantısı yok. Pamukova nın tüm köylerinde internet bağlantısı olduğu halde Özbek te ADSL bağlantısı olmaması köylüleri harekete geçirdi. Köylü imza topladı.

Özbek köyüleri topladıkları imzaları Telekom İleşitim müdürlüğüne gönderdiler. Köylüler: “Özbek köyü çevresindeki köylerde ADSL bağlantısı olduğu halde, bizim köye neden bağantı verilmiyor anlamadık. Halbuki köyümüz önemli bir konuma sahip, Pamukova’da okuyup Vali olan Mehmet Çetin bizim köyümüzün çocuğudur. Anayasa Mahkemesi başkanı Haşim Kılıç köyümüzden yer aldı. Burda birden çok işletme var. İnternet bağlantısı önce olması gerekli köylerden biri olduğumuz halde hala bağlantımız yok” dediler.

Dilekçelerini Telekom müdürlüğüne posta ile gönderdiler.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2019, 18:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
..
.. - 13 yıl Önce

tekrar tekrar söylüyorum pamukoanın bütün köylerinde adsl var diyerek sanki tek mağdur özbek köyüymüş gibi gösterilen bu haberinizden dolayı sizi kınıyorum ve yerel tvlere bu haberinizin yalan olduğu ilanını vereceğimi söylüyorum yorumlarımı yayınlamıyacağınızıda biliyorum ancak sizinde bilmeniz gerekirki bir köyde adsl olup olmadığı ya da başka bir mağduriyeti varsa bunu haber yapmak için illa o köyden önemli bir şahsın çıkması gerekmez ben aynı hassasiyeti diğer köylerede beklerdim sizden

SIRADAKİ HABER