banner392

Eskiyayla Öküzyatağı'nda düzenlenen hayırsever pilavı gelenlere yetmedi.

Pamukova Eskiyayla Mahallesi sakinlerinden Kazım Camcı tarafından düzenlenen hayır pilavına büyük katılım oldu. Geç gelenlere pilav kalmadı.

Eskiyayla Öküzyatağı'nda düzenlenen hayırsever pilavı gelenlere yetmedi.

Ramazan Bayramının 3. Günü geçmişlerine rahmet için kendi köyünün yaylası olan Öküzyatağında pilav vermeye karar veren Kazım Camcı Arefe günü Belediye hoporleriden “ Öküzyatağı yaylasında pilavımız var” diye anons yaptırdıktan sonra bir özel yemek firmasına da pilav siparişi verdi.

Ramazan Bayramı için Pamukova’ya gelenlerinde katılımları sonucu beklenenin üzerinde gelen kalabalıklara pilav yetmedi.

Eskiyayla Köyünde Öküzyatağı Yaylası pilavları yıllar önce ( Yaylanın Köy tüzel kişiliğine verildiği günlerde) muhtarlık tarafından yapılan pilav etkinlikleri büyük destek ve katılımlarla yapıldığı için binlerce insana yetecek kadar pilav yapıldığını bilenler uzun aradan sonra yapılan anonslar sonunda büyük kalabalaklıra yetecek kapasitede plav yapılacağına düşündüğü için yine pilava gelmişlerdi. Ancak bu defa bir hayir severin yaptığı hayır pilavi yetmedi.

Şimdi Orman Bölge Müdürlüğü tarafından geri alınan Öküzyatağı yaylasında pilav için gelenler pilav yiyemeselerde güzel havanın tadını çıkardılar. Piknik yapıp gönüllerince güzel bir gün geçirdiler.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER