banner392

Cevat Keser’den Mahallelere Araç-Gereç ve makine desteği

Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser Ramazan dolayısıyla mahalleler de yaşayan fakır fukaraya erzak yardımı yanında mahalle muhtarlarına da istekleri doğrultusunda masa, sandalye ve iş makineleri ile destek vermeye devam ediyor.

Cevat Keser’den Mahallelere Araç-Gereç ve makine desteği

 Cevat Keser Pamukova’nın en hızlı gelişen ve imar genişlemesi yaşayan Eskiyayla da ise mahalle muhtarının talebi üzerine köyde kapalı olan yolların açılması için büyük iş makinesini gönderdi.

Eskiyayla da tarihinde ilk defa hizmete açılan Ara yol denen 5 metre genişliğinde 160 m uzunluğundaki yolu açan iş makinesinin yolu açmasından sonra aynı yol üzerinde bulunan çok sayıda arsa da değerlenmiş oldu.

Mahalle nin yeni muhtarı Kazım Uzan Belediye Başkanına gönderdiği iş makinesinden ve yaptığı desteklerden dolayı teşekkür etti. Muhtar Uzan;

“ Belediye başkanımız ve yetkililer mahallemizin gelişmesine destek veriyorlar. Bu günde Başkanımız Cevat Keser bey, iş makinesi gönderdi. Yıllardır kapalı olan ara yolumuzu hizmete açmış olduk. Kendilerine mahalemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yolun medeniyet olduğunu söyleyen muhtar,

Eskiyayla’nın çok hızlı bir şekilde büyüdüğünü yazları mahallenin dahada da harekteli olduğunu yazlıkları olanların yazları köye taşındıklarını bu yüzden yarleşim yerlerine elektrik, su ve yola ihtayaçları olduğunu söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2017, 18:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER