banner392

Çardakköy köprüsünün neden yapılmadığı şimdi anlaşıldı.

Çardakköy yakınında Sakarya nehri üzerindeki köprünün ayaklarında meydana gelen hasar dolayısıyla geçişlere kapatılmasının nedeni şimdi ortaya çıktı. Nehir üzerine 2 tane Hes yapımına onay verildi.

Çardakköy köprüsünün neden yapılmadığı şimdi anlaşıldı.

Olağanüstü toplanan Büyükşehir Belediyesi Meclisinden Pamukova ve Geyve ilçelerinde inşa edilecek Hidroelektrik Santraller için onay çıktı.

 

Büyükşehir Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısı, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Pamukova Çardakköy ve Geyve Bozörenköy Mahallelerinde inşa edilecek Hidroelektrik Santralleri için hazırlanan 5 binlik ve binlik planların görüşüldüğü ilk iki gündem maddesi komisyondan geldiği şekliyle, oy birliğiyle kabul edildi.

Sakaryapark açılışa hazırlanıyor 

Olağanüstü toplanan Meclis'te, kısa süre içerisinde hizmete alınacak Sakaryapark projesi ile ilgili de gündem maddesi görüşüldü. Şehri nehir ile buluşturan proje içerisinde yer alan restoranlar, kafeteryalar ve amfi tiyatronun 10 yıllığına kiraya verilebilmesi için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve encümene tam yetki verildi.

İŞKTE HESLERDEN 1. NİN  KURULACAĞI ÇARDAK KÖY BÖLGESİNDEN BİR GÖRÜNTÜ 

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2014, 01:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER