banner392

Bir korna sesiyle binlerce tonluk dağı yere indirdiler.

Pamukova Gonca Köyünde Yol yapımı için harfiyat indiren Sakarya Büyükşehir Belediye ekipleri düşmeyen ve ekskavatorun eremediği yükseklikteki malzeme tedarikini güvenli şekilde indirmek için kolay yol bulmuşlar. Okuyun izleyin sizde parmağınızı ısıracaksınız.

Bugün Pamukova dan gezmek ve organik mısırlarımızı öğütmek için su değirmeni olan Sultaniye köyünden geçerken yolumuz üzerinde kalan Gonca köyünden geçtiğimiz, (daha once bozuk olan Pamukova Gonca ile Kocaeli Sultaniye köyü) yol üzerinde kalan bir bölgeden harfiyat tedarik eden iş makineleri ile ağır yük taşıyan araçların çalıştığı alanda yol yapımını görüntülemek ve haber yapmak için durduğumuz alanda kamyonlarin birlikte harfiyat alanından uzak şekilde koro halinde korna çaldıklarını gördük. İşin güvenilği için çekildiğimiz bir mesafeden yapılan çalışmayı görüntülemeye başladık.

Melzeme döküm sahasından uzaklaşan eksvtardon sonra pür dikkat korna çalan kamyonları izlemeye başladık. Kamyonlar kornalarını hep bırlikte çalıyorlar. Bir iki saniye geçmişti Onlarca metre yüksekteki dağ adeta titredi ve dağdan ara ara topraklar dökülmeye başladı. Bir iki saniye sonra düdük sesine titreyen karşıdaki orman harekete geçti. Toprak adeta çalan duduk sesini bir komut gibi algılayıp bir iki saniye içinde yola indi.

İŞTE O ANLAR PAMUKOVAHABER.COM KEMRALARINA BÖYLE YANSIDI..

Pamukova nın en üzak köylerindan olan Gonca’nın yeni muhtarı Şaban Özzaim seçildikten sonra yaptığı en önemli işlerden olan ve Yayla Şenlikleri yapılırken Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce den özellikle aldığı yol sözünü takip etmiş ve şu an Çilekli Orman Deposu ile Gonca köyü arasında kalan 10 km dolayındakı yol güzel yol olan Gonca – Kocaeli arasındaki köy yolları ile birleşmek üzere çalışmalarının son aşamasına gelmiş olarak gördük ve haberemizi yazdık. .

İŞTE GONCA KÖYÜ YOLUNDA ÇALIŞAN BÜYÜKŞEHİR ARAÇLARI GÖRÜLÜYOR.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2019, 23:52

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER