banner392

İÇİMİZE KURT DÜŞTÜ !

Türkiye’nin bir kesimi ateş altında. Kendi toprağımızda, bize racon kesiliyor. Yollarda kimlik kontrolü, karakollar ateş çemberinde. Ve her gün şehit haberleri…
 
Dış politika iflas etmiş. Hayalci dış politikanın mimarları Kürdistan tasdiki için Kerkük yollarında. Arap Baharı evrim geçirerek Kürt baharına ondan sonra da Türk baharına dönüşmek üzere…
 
Kıbrıs’ta nelerin olduğu meçhul, Ege’deki Türk Adalarına Yunan bayrağı dikiliyor...
İktidar ile ana muhalefet yazıldığı söylenilen yeni anayasadan  “TÜRK”  kavramını çıkarmak için işbirliğine girişmiş. Türk Ordusuna karşı yürütülen kampanya hisseli harikalar kumpanyasına dönmüş durumda.
 
Medya, psikoloji savaştaki tetikçiliğini üstün bir maharetle sürdürüyor. Obama elindeki beyzbol sopasıyla sanki RTE’ye değil Türk Milletine güç gösterisi yapıyor.
 
Eğitim sistemi çökertilmiş, memleket laik-dinci bölünmesine sokulmuş, misyonerler  azmış, kilise açılışları patlamış, tertiplerin bini bin para… Ekonomi raydan çıkmış, cari açık sıkıştırıyor ve yeni vergiler yolda. Aklı başında olan vatandaş, halim ve yarınım ne olacak diye kara kara düşünüyor.
 
Başımıza gelen her türlü musibet, daha beteri  var baskısı ile kanıksanmış durumda. Şehitler bile can acıtmıyor gibi duruyor…
 
Şemdinli için yazı tura atanlar bile var. Türkiye yeni Şemdinlilere ve yazı turalara gebe… ABD ve AB destekli, cemaat ve tarikat orjinli, muhafazakar demokrat ve de İslamcı iktidar çaresiz… Olaylar geliyor da geliyor.
 
Müslüman Türk Milleti şaşkın… Mübarek Ramazan ayını sabırla, şükürle ve huzurla mı geçirsin yoksa hükümetin aczi karşısında bitmez tükenmez sorunlarla nasıl baş edeceğini mi düşünsün?
 
Mahalle camiinin imamı ve müezzinin “hele bir Müslümanlar iktidar olsun” sözü artık karın doyurmuyor. Evde uyuyamayan vatandaşa, cemaat sohbetleri ve tarikat zikirleri çözüm getirmiyor… Çünkü sorunlar ağırlaştı. Eskiden dert ekonomi ağırlıklıydı şimdi siyasal yöne kaydı… TOKİ, duble yol, hızlı tren, metrobüs, erzak, kömür, iftar çadırları, sosyal yardım destekleri vs. çözmüyor bu işi… Cemaate kapak atmakla bitmiyor bu iş… Başka şeyler geliyor. Mahalle imamı yetmiyor, müezzin çaresiz !!!
 
Bir şeyler oluyor… Çaresizlik var. Olaylar ve çözümsüzlükler  üst üste geliyor. Üstün akıl vehm edilenler, topu taca atıyor…
 
İslamcı muhafazakar demokratların, iktidar olurken, küresel  efendilerden  aldıkları destek sebebiyle elleri kolları bağlı… Daha fazla taviz için bastırıyorlar. Onları özelleştirmeler, gayrimenkul satışları, maden imtiyazları, ödediğimiz faizler kesmedi… Elde verilecek kuru vatan toprağından başka bir şey yok. Ama olsun be, seccadeyi serecek toprak varsa yeter bize… Direnmeye ne gerek var? Irak’ı görmüyor musunuz? Bizim sıkıntımız başörtüsü ve imam hatip açmak, gerisi boş…
 
Kurşun gibi olaylar yağıyor… Türkler şaşkın, boşta yakalandılar, cennetle kandırıldılar, ellerindeki vatandan da olmak üzereler. Belki de cenneti ararken mezar bile bulamayacaklar. Yakın tarihte olmadı mı bunlar? 
 
Bir şeyler var… Bir şeyler oluyor… Türk Milletinin içine kurt düştü. Parası pulu olanda, fakir fukara da aynı dertlerden uyuyamıyor. Her birinin derdi aynı. Bak teslimiyet neler getirdi?
 
Dimyada pirince giderken evdeki bulgurdan olmayı düşünmeye başladık…
Ne olacak şimdi halimiz? Cenneti kazanalım derken evden barktan, yazlıktan, arabadan mı olacağız acaba?
Eyvah!!!
Hele bir mahallenin imamına sorsak, belki o bilir mi?
O demiyor muydu bize” bu partiye oy verin.”cennetinizi kazanın diye?
 
Olsun be, biraz şehit mehit veririz borçlanırız da amma Çamlıca tepesine camiyi diktik mi değmeyin keyfimize!
 
Yok yok arkadaşlar…
Bir şeyler oluyor.
İçimize kurt düştü….

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.