banner392

Ziraat Odası Erol Bakar la devam dedi

Pamukova Ziraat Odası Olağan Genel Kurulu Seçimi sonunda yeniden Erol Bakar başkan seçildi. 33 delegeden 18 i Bakar derken, 15 oyda Yaşar Ulukaya dedi. İki oy farkla yeniden Erol Bakar başkan seçildi.

Ziraat Odası Erol Bakar la devam dedi
Pamukova Kütüphanesinde yapılan Ziraat Odası Olagan Genel kurulu sonucunda yapılan başkanlık seçimi ne 33 delegenin yanında çok sayıda vatandaşta katıldı.
 
Saat 13.30 başlayan Pamukova Ziraat Odası Genel Kurulnun Divan başkanlığına Akyazı Ziraat Odası başkanı Ali Şener Bayraktar, Başkan yardımcılığına Geyve Ziraat Odası başkanı Süleyman Pınar, katip üyeliğe Karasu Ziraat Odası başkanı Fikri Hordoloş, üyeliğe ise Akyazı Ziraat Odası başkan yardımcısı Nazmi İnan seçildiler.
 
Dört senede bir yapılan Oda seçimine misafir olarak, İl Genel meclisi üyeleri ile siyası partilerin ilçe başkanları, sivil toplum örgütlerinin yöneticileri de katıldılar.
 
Divan başkanı Ali Şener Bayraktar gündem gereği saygı duruşu ve İstiklal marşı nın okunması için delege ve katılan üyeleri saygı duruşuna devet etti. İstiklan marşının okunmasından sonra geçmiş döneme ait hesaplar ile denetim kurulu raporları sunuldu. Gündem dışı söz alan olmadı. Yönetim kurulu seçimi gündeminde iki adayın başkanlık için aday olduğu üyelere duyuruldu. Söz alan olmadığı tutanaklara geçirildikten sonra yeni meclis üyeleri ve yönetim kurulu seçimlerine geçildi. Kapalı oy açık tasnif şeklinde yapılan seçim sonucunda eski başkan ın listesi 18 oy aldı iki oy farkla yeniden seçilen Erol Bakar seçimden sonra delegelere teşekkür etti.
Başkan adayı Yaşar Ulukaya da yeni başkanı kutladı.
 
PAMUKOVA ZİRAAT ODASI YENİ MECLİS ÜYELERİ LİSTESİ ŞÖYLE:
 1-Erol Bakar (başkan)
 2-Recep Metin
 3-Veysel Kalender
 4-Hüseyin Yıldırım
 5-Şaban Özzaim
 6-Ataman Yüksel
 7-Abdullah Taş
 8-Selahattin Gür
 9-Seyit Ahmet Sezer
10-Nevzat Sarı
11-Hüsnü Mete
12-Mevlüt Baran
13-Selami Sezgin
14-İshak Yıldırım
15-Süleyman Kaya
16-Mustafa Balaban
17-Erol Çakır

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2011, 03:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
HALDUN AYDIN KÖROĞLU
HALDUN AYDIN KÖROĞLU - 13 yıl Önce

Erol Başkanıma Başarılar Dilerim.Meyve Sebze Hali ve Birliğini Pamukovaya Kazandırdık.Mekecede Tarım Kredi Kooperatifinin Yapacağı Soğuk Hava Deposu ve Paketlemeyi Mekecede Alınan Yere Yaptıralım.Bu Proje Engellenmişti.

vahdet
vahdet - 13 yıl Önce

İnsan sağlığına zararlı ilaç ve gübre kullanılmadan, yapılan her işin kayıt altına alınnması ve denetlenmesini ifade ediyor. Ürün belgeli olarak pazarlandığında bilinçli ve zengin müteriler tarafından tercih edilmekte, konvansiyonel (yani geleneklsel ) ürüne göre daha kolay pazarlanabilmekte ve pahalıya satılabilmektedir.
Tarım Müdürlüğü ile Yeni seçilen Zİraat Odasından bu konuda çalışmalar beklemekteyiz.
Hepsine başarılar diliyoruz.

vahdet
vahdet - 13 yıl Önce

Hayvancılık ile ilgili projeler gerçekleştirilmeli, tarlalara silajlık ürünler dikilmelidir. Bu konuda süt inekçiliği ve entegre işletmelerin sayısı artırılmalıdır.
-Alternatif ürünlere ilgi gösterilmelidir.
Örneğin altınçilek (yani yer kiriazı) toprağımızı sevdi.Mersin ve Antalya bizden bir kaç adım önde. Ancak onlarda kök başına en fazla 2 kg ürün alınabilrken pamukova ovasında ben ürettim 4 kiloya yaklaştım. Bu ürün önümüzdeki yıl önemli bir gelir-kazanç kapısı olabilir. Çünkü sağlıklı yaşam için aspirin gibi.Cİlt kanseri, gut hastalığı, şeker düzenleyici ve çocukların dişeti gelişimine yararlı olduğu akademisyenlerce ispatlandı. Sos-pasta reçel ve marmelatı yapışlabildiği gibi kurutulabiliyor .
EN önemlsi taze olarak tüketilebiliyor. Üstelik kazancı çok yüksek.

vahdet kuru
vahdet kuru - 13 yıl Önce

Seçilen yöneticileri tebrik ediyorum.
Ancak Dünya ayva üretiminin (Türkiye dünya ayvasının &40'ını karşılarken Skarya Türkiye üretiminin % 28'ini üretmektedir-Eşme ise Kocaeli kayıtlarındadır.Kocaeli %17 üretmektedir.) Pamukova ayva üreticisi değil, ayvayı toptan alarak dağıtımını yapan aracılar kazanmaktadır.Bu anlamda Pamukova sebze ve meyve üreticileri birliği Pamukova ayvasını direkt pazarlayabilmeli ve köylü bundan hakettiği kazancı sağlayabilmelidir. Bu anlamda ayvaya dayalı tatlı-pasta-komposto gibi ürünlerin tanıtımını yapacak medya iletişimi sağlanmalı pazarlanmasında ise İYİ TARIM UYGULAMASI veya Organikl ÜRETİM BELGESİ almak için toplu davranılmalıdır.
Bunun dışında Akgıda gibi bir marka ilçemiz sınırlarındayken hayvancılık faizleri 0 iken modern ahır projeleri geliştirilmeli ve 50 baş ve üzeri hayvancılık projeleri geliştirilerek yaygınlaş

SIRADAKİ HABER