banner392

Yeni yıl geliyor

Cuma günü akşamı 2010 yılına veda edip yepyeni bir yıla gireceğiz. Yeni yıl için Pamukova’da vatandaşlar tarafından hissediliyor. 2010 yılının son pazarı olan Çarşamba pazarında canlı tavuk satışları vardı. 1 tavuk 10 tl ye satıldı.

Yeni yıl geliyor

Vatandaşlar 10 tl lik tavukları almak için sıraya girdiler. Cavit ve Fahri Bulut aldıkları tavukları yılbaşında afiyetle yiyeceklerini söylediler. Ancak pişirilme konusunda Yıldırım Aperatif aşçısından bilgi alan Cavit ve Fahri Bulut a bizde birer yeni yıl şapkası hediye ettik. Şapkalar de bizden olsun. Kendilerine nice mutlu yıllar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2010, 12:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
necdet acet
necdet acet - 13 yıl Önce

Peygamber Efendimiz(S.A.V.):Bir millete benzeyen o milletten olur.buyuruyor.Dünyada sadece hrıstiyanlar kutlar.onlarda isa (a.s.)doğumunu başlangıç alırlar.oda tahmini.bizlerin(müslümanların)yılbaşı muharrem ayının başıdır.(a.s.) efendimizin mekkeden medineye hicreti.onlar hrıstyanlar yahudiler v.b.asla bize benzemezler.zaten hak din islam dır diğerleri islam geldikten sonra hükümleri kalktı Kur an ve sünnet icma ve kıyas dışında hüküm yoktur.Müslüman lık manevi bir kimliktir.Kişi bir sözüyle islama girer bir sözüyle dinden çıkar haberi bile olmaz.Onlar gibi (kafirler) yaşayanlar kafirdir.Bir mü min içki kumar zina gibi günah olan şeyleri yapmamalı ama yapar inkar etmezse cezasını çeker ama cennete girebilir.ama adette kafire benzerse dinden çıkar.

aü
- 13 yıl Önce

Tavuğun hazırı daha ucuza gelmiyormu. Bu tavuklar altınmı yumurtluyor yoksa.

SIRADAKİ HABER