banner392

Yeni Emniyet Müdürü bugün görevine başladı.

Adapazarı Merkez Personel müdürlüğüne atanan 4. Sınıf emniyet müdürü Yüksel Usta’nın yerine atanan Erzurum Oltu İlçe Emniyet müdürü Ali Osman Küçükalkan bugün görevine başladı.

Yeni Emniyet Müdürü bugün görevine başladı.
Öğleden sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelerek önce personeli ile tanışan ve daha sonra makamına çıkan yeni İlçe Emniyet Müdürü Küçükalkan’ın görevine başladığını duyan bazı Pamukovalılar hoş geldin ziyaretine gelmeye başladılar bile.
 
İlçemizin tanınan sımalarından emekli memur ve pamukovahaber.com köşe yazarlarımızdan Nuri Karabacak ilk ziyaretçiler arasındaydı. Nuri Karabacak yeni müdürü makamında ziyaret ederek ona yeni görevinden başarı diledi.
Yeni İlçe Emniyet Müdürü Ali Osman Küçükalkan’ın kısa özgeçmişi şöyle
 
Meslek hayatına 1986 yılında başlayan Ali Osman Küçükalkan Artvin ili Yusufeli ilçesi doğumlu olup, ilk görevine Bursa da başladı.
 
Sırasıyla Bitlis ve Bursa Polis Kolejin’in ardından 2010 yılında Erzurum Aşkale ilçesinde çalıştı, Yaklaşık 6 ay görev yaptıktan sonra Temmuz 2010 yılında Oltu ilçesine İlçe Emniyet Müdürü olarak atandı. 2 yıl Oltu İlçe Emniyet Müdürü olarak çalıştı.
 
2012 tarihinde Pamukova İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Ustanın Adapazarı Merkez Personel Müdürlüğüne atanmasından sonra Pamukova İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Ali Osman Küçükalkan evli ve iki çocuk babası.
Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2012, 01:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER