banner392

Yeni Başkan Köroğlu “2013 yılında planlı çalışma dönemine geçiyoruz.”

Pamukova Sulama Birlinin yeni başkanı İbrahim Köroğlu; 2013 yılında planlı programlı çalışma dönemine geçeceklerini söyledi.

Yeni Başkan Köroğlu “2013 yılında planlı çalışma dönemine geçiyoruz.”
Sulama Birliğinin yeni seçilen başkanı aynı zamanda Çardak Köy muhtarı da olan İbrahim Köroğlu seçimden ardından kurumunun çalışma raporlarını inceledi ve  personelle daha yakından tanıştıktan sonra planlı ve programlı çalışılması gerektiklerine karar verdi.
 
Pamukova’nın birçok köyüne sulama suyu sağlayan Sulama Birliği Sakarya nehrinden sulama kanalları ile aktarılan suların dağıtımında hizmet üretiyor. Birliğin çalışmaları dernekçilik anlayışı içinde görev yapıyor. Geçtiğimiz günlerde birliğin seçiminde eski başkan Ahmet Tokaç’ın yerine seçilen başkan İbrahim Köroğlu “Daha üretken ve çiftçiye yararlı çalışmaların yapılabilmesi için 2013 yılında çalışma takvimi yapılarak çalışılması gerektiğini anladık.”dedi.
 
Seçimlerden sonra yeni başkanı ziyaret eden sitemiz köşe yazarlarından Nuri Karabacak başkanı tebrik etti. Başkana yeni görevinde başarılarda dileyen Nuri Karabacak ona birde Şeyh Edebali’nin özlü sözlerinin yazılı olduğu seramik hediye etti. Edebali’nin özlü sözler içeren seramik üzerine işlenmiş öğütlerini alan Başkan Köroğlu tableti okuduktan sonra teşekkür etti ve makam odasının bir köşesine astı.
 
Ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını söyleyen İbrahim Köroğlu sulama birliğinin yeni dönemde de çiftçinin yanında olmaya devem edeceğini söyledi. “Yeni yılda tüm çalışanlarımız ile birlikte daha iyi hizmet edebilmek için çalışacağız.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2012, 01:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER