banner392

SEDAŞ YENİ YATIRIMLARIYLA YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

SEDAŞ “Orda bir ev var uzakta. O ev bizim evimizdir” anlayışı ve müşteri memnuniyeti yaklaşımı ile elektrik dağıtım hizmeti vermeye devam ediyor. Direk diken, elektrik hatlarını çeken, yaptığı elektrik şebekesi ile insanların elektrikten yararlanmasını sağlayan SEDAŞ, Belediyelerin inşaat ruhsatı verdiği ve iskana açtığı alanlarda yapılan konutlara elektrik bağlantısı için dört elle çalışmalarını sürdürüyor. SEDAŞ hizmet götürdüğü vatandaşlardan da teşekkür mesajları alıyor.

SEDAŞ YENİ YATIRIMLARIYLA YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

SEDAŞ’tan yeni trafo ve elektrik şebekesi

SEDAŞ dağ başında, dere kıyısında, her nerede bir yaşam alanı varsa oraya kadar ulaşıp, mum ışığı yanan evleri elektrik enerjisi ve elektrik ışığına kavuşturuyor. 2016 ile 2020 yılları arasında hizmet verdiği 4 ilde toplam 544 Milyon TL yatırım yapmayı hedefleyen SEDAŞ Pamukova İlçesinde de elektrik kalitesini artırmak için yatırımlarını sürdürüyor.

Pamukova da Elperek Mahallesinde hızla gelişen yeni yapılaşmanın getirdiği elektrik ihtiyacını karşılamak için SEDAŞ tarafından yatırımı gerçekleştiren dağıtım trafosu ile Elperek Mahallesi Mevlana Caddesindeki trafonun yükü azaltıldı. Yeni trafonun tesis edilmesi ile bölgenin enerji talebinin daha rahat sağlanmasının önü açıldı.

SEDAŞ Pamukova’nın mahallelerinde de yeni yatırımlara devam ediyor.

Pamukova’nın yüksek rakımlı mahallelerinden olan Eskiyayla Mahallesinde de son yıllarda gelişen yeni yerleşim alanlarına elektrik sağlanması amacıyla vatandaşların ve köy muhtarlığının talepleri ile SEDAŞ yeni şebeke yapım yatırım çalışmalarını sürdürüyor. SEDAŞ ekiplerince bu kapsamda geçtiğimiz gün Eskiyayla Mahallesinde de yeni açılan Arayolu mevkiindeki yerleşim yerlerine elektrik sağlanabilmesi amacıyla yeni bir hat çekildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2018, 08:31

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER