banner392

Sabahattin Kayhan hayatını kaybetti.

Belediye de çalışan İbrahim ve sergici Hüseyin Kayhan'ın babaları, Milli eğitimde çalışan Nebi Kabadayı’nın kayın pederi Sabahattin Kayhan’ı kaybettik.

Sabahattin Kayhan hayatını kaybetti.

Pamukova da ilk otoyol kenarında meyve ve sebze sergiciliğini başlatan emekli 62 yaşında evli ve 4 çocuk babası olan Sebahattin Kayhan beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti.

İstanbul koşu yolu hastanesinde anju olduktan sonra tahliye edilen Sebahattin Kayhan eve geldikten sonra aniden kalp rahatsızlığı sonucu yeniden Sakarya Araştırma Hastanisine kaldırıldı yapılan tüm mudahalelere rağmen kurtarılamadı.

Pamukova Belediyesinda çalışan İbrahim ve sergici Hüseyin Kayhan ın babaları, Sakarya Milli Eğitim de çalışan Nebi Kabadayı nın kayınpederi olan ve emekli öğretmen Alattin Kayhan ın abisi merhum Sebahattin Kayhan’ın cenazesi Orta camide kılanan cenaze namazından sonra yukarı mezarlığı defnedildi.

Sebahattin Kayhan’ın ani ölümü yakınlarını yasa boğdu. 82 yaşındaki babası Yusuf Kayhan oğlunu son yolculuğa uğurlarken göz yaşlarını tutamadı. Merhumun defin işleminden sonra mezarlıktan gelirken koluna giren Belediye Başkanı Cevat Keser babayı tesseli etti.

Pamukovahaber.com olarak acili aileye başsağlığı dilerken, merhuma da Allahtan Rahmet diliyoruz.


Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2019, 22:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER