banner392

Pamukovalılar bu kışta kazılar yüzünden bozuk yollarda cebelleşecek.

30 Mart Yerel Seçiminden sonra Büyükşehir belediyesi tarafından Pamukova içinde başlatılan kazı çalışmaları devam ederken yağan yağmurdan sonra sokaklar çamur deryasına döndü.

Pamukovalılar bu kışta kazılar yüzünden bozuk yollarda cebelleşecek.

İş makinelerinin Elperek Mahallesi Mevlana Caddesi boyunca devam eden çalışması yeni yapılmış parke yolları bozdu. Yağmur ise bozulan ve toprağı çıkmış yolları çamur da yürünmez hale getirdi. Açılan çukurlar ise yaya geçişlerini ve araç geçişlerini zorlaştırdı. Aynı cadde üzerinde piri reis sokak ise geçişlere kapatıldı.

 

Pamukova’nın kanalizasyon alt yapısının değişimi için yapılan çalışmalar şimdilik caddeler üzerinde devam ediyor. Caddeler bittikten sonra ara sokaklarda kazılacak.

 

Bir yıl öncesine kadar doğalgaz çalışmaları yüzenden yapılan kazı çalışmaları özellikle kış günlerinde yaya ve araçların şehir içinde geçişlerini zorlaştırmış, hatta o kazılarda çukurlara düşenler bile olmuştu.

 

Her zaman olduğu gibi bir yerleşim yerinin alt yapı çalışmaları nedense, aynı anda yapılan çalışmalarla değil, peyderpey (önce doğalgaz, sonra kanalizasyon, sonra su, sonra telefon vs) yapılan kazılar yüzünden hem maliyet, hem de şikayetlere konu olmakta. Pamukova da da bu ayrı zamanlarda, ayrı kazı geleneği devam edecek gibi görünüyor. Başlayan kanalizasyon çalışmalarından sonra içme suyu çalışmalarının başlayacağından söz ediliyor.

 

Yaz aylarında pek sorun olmayan alt yapı çalışmaları kış aylarında ise şikayetlere ve olumsuzluklara neden olacak gibi görülüyor. 
Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2014, 02:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
samedd
samedd - 10 yıl Önce

syn beton boru:bi̇zi̇m i̇çi̇n o önemli̇ deği̇l ki̇maksat çalişio görünebi̇lmek... yarin da elekti̇ri̇k hatlarini gömülür bi̇zde sokağa meyve sebze di̇keri̇z tarla gi̇bi̇ oldu zaten şi̇mdi̇den zaten devleti̇n hazi̇nesi̇ geni̇ş yi̇ne deği̇şti̇ri̇li̇r o o kadar önemli̇ deği̇lwergi̇leri̇mi̇zi̇ weri̇yoruz zaten ..

BETON BORU
BETON BORU - 10 yıl Önce

ya arkadaşlar hangi̇ devi̇rde yaşiyoruz daha önce 300 lük büz döşendi̇ çekmi̇yor kanali̇zasyim 200 lük büzle nasil olacak bu i̇ş. başkana hatirlatilsin koruge boru di̇ye boru var plasti̇k uzun ömürlü ve i̇nsan gücü i̇le döşenebi̇len bu ne ya beton borumu kaldi bu devi̇rde

SIRADAKİ HABER