banner392

Pamukova’da Dernek denetimleri yapıldı.

Sivil Toplum olarak adlandırılan birlik ve berberlik içinde işlerin daha kolay yapılması amacı için kurulan Dernekler zaman zaman denetleniyor, Sivil Toplum İlişkiler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen eğitim ve denetimlere denen hizmetlerin daha doğru üretilmesi için bugünde Sakarya Pamukova da bazı dernekler denetlendi.

Pamukova’da Dernek denetimleri yapıldı.

Pamukova da denetimleri gecikmiş bazı Sivil Toplum kuruluşları bugün Sakarya İl Sivil Toplum İlişkiler Müdürlüğü yetkilileri tarafından Pamukova Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan toplanıtı sonunda denetlendiler.

Değişik alanlarda hizmet eden Sivil Toplum Kuruluşları içinde denetlenen derneklerin içinde Kültür amaçlı kurulan dernekler ile sosyal dayanışma amaçlı kurulan derekler ve camilere yardım için kurulan dernekler de vardı.

Yine Pamukova’nın en kalabalım topluluklarından olan Pamukova Eskiylayla Kültür ve Dayanışma Derneği de (156 Dernek ile 9 Federasyon ve 1 konfederasyon içinde yer alan) Dernek te denetimden geçti.

Yapılan eğitim amaçlı da olan Denetim sonunda Pamukova da 50 den fazla olan derneklerin çalışmalarında herhangi bir eksiklik görülmedi.

Sakarya’dan gelen Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü görevlileri günübirlik yaptıkları çalışmalar sonunda iç denetim raporları düsenlediktan sonra dernek başkanlarına raporları teslik ettiler. Erken saatlede biten denetimden sonra yetkililer Pamukova dan ayrıldılar.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER