banner392

Pamukova’da da Covid 19 tırmanışa geçti.

Dünyayı saran Covid 19 Virüs tehditi yeniden tırmanışa geçti. Ülke genelinde olduğu gibi Pamukova da da vaka sayıları arttı.

Pamukova’da da Covid 19 tırmanışa geçti.

Test sonuçları pozitif çıkanlar evlerde karantınaya alınırken denetimlere çıkan Kaymakam Cemal Demiryürek ve TSM (Toplum Sağlığı Merkezi) Başkanı Dr. Musa Çallı da saha çalımasına katıldı.

Evlerde 14 günlük izole olanları denetleyen Kaymakam ve TSM ekibi onlarla uzaktan konuşarak şikayet ve isteklerini dinlediler.

PAMUKOVA’DA DA ARTIK KORONO TESTİ YAPILMAYA BAŞLANDI.

Daha önce Geyve İlçe Sağlık Müdürlüğünde korona testi numunesi alınırken şimdi Pamukova da da alınmaya başlandı.

KORONA İLE İLGİLİ BİLGİ ALMAK İSYETENLER.

Korona ile ilgili şüphesi olanlar Toplum Sağlığı Merkezini arayarak daha detaylı bilgi öğrenebilecekler. Bilgi Danışma Hatti kuruldu. 3032 yi arayarak bu hatta ulaşılabilecek.

ACIL DURUMLARDA İSE 112 ARANACAK.

Gerek herhangi bir hastalık, gerek Korona şüpheli ağır durumlarda 112 aranarak yardım istenecek. Şüpheli ve hastalar o zaman Pamukova Devlet Hastanesine getirilecek. Şüpheliden alınacak test numüneleri Hastane tarafından Sakarya ya gönderilecek en kısa zamandı (burundan alınan sürüntu numunesi sonucu çıkana kadar hasta evine gönderilecek. Sonuç eğer ağır çıkarsa Şüpheli evinden alınıp Sakarya Pandomi Hastanesine gönderilecek.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2020, 21:42

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER