banner392

Pamukova Karapınar Mahallesinde yol çalışması

Sakarya Büyükşehir Belediyesi yol çalışma ekipleri Karapınar Mahallesinde eksik kalan kenar yollarına Asfalt yerine beton döküldü.

Pamukova Karapınar Mahallesinde yol çalışması

Ekipler Karapınar Mahallesinde bugün başlattıkları 2300 m uzunluğundaki yolların yapımı için işbaşı yaptılar.

Sabah saatlerinde Uçevler Mahallesi doğu girişinden Karapınar çıkışına kadar olan bölgede 20 dolayında ağır iş kamyonları ile getiren beton asfalt malzemesini asfalt dökme makinesine taşıdılar. Ara yol bittikten sonra Karapınar ile Üçevler yönüne geçin ara yola geçen ekiplerin çalışmasını Pamukovahaber Kameraları ile görüntülediğimiz yol çalışmaları sırasında yola dökülen asfalt değil ne diye sorduğumuz da. Aldığımız yanıt ise Büyük Şehir Belediyesi olarak ilk defa asfat yerine Beton yol yapımını Burada yaptıklarını öğrendik.

BETON YOL MİLLİ YOL MU, OLUYOR?

Beton yolun daha sağlam ve ekonomik olduğunu söyleyenler olduğunu gördük. Ancak bazı yerlerde Asfalt Yol da ithal petrol ürünü olduğu, Beton yolun ise Yerli Çimentodan yapılmış olduğunu söyleyenlerde var.

Sonuçta biz bölgemize ister beton, ister asfalt olsun yeter ki yollarımız olsun. Diyoruz. Başta Büyükşehir olmak üzere Pamukova Belediyesine de yapıkları her yol için teşekkür ediyoruz. Yeni yolumuz hayırlı olsun diyoruz

Mehmet Yavuz

Pamukovahaber

İŞTE GÖRÜNTÜLER

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER