banner392

Pamukova İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Usta belediye parkında bilgilendirme toplantısı yaptı.

Ancak toplantıya az sayıda vatandaş katıldı. Pamukova ya geldiği günden beri neler yaptıklarını anlatan Usta: Belediye parkı açık alanında Cinevizyon eşliğinde halkın güvenliği için neler yaptıklarını da anlattı.

Pamukova İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Usta belediye parkında bilgilendirme toplantısı yaptı.
Yüksel Usta “Aslında daha kalabalık bir topluluk olmasını beklerdim. Bir yıldır Pamukova da görev yapıyorum. Ben hesap vermek isterdim ancak az sayıda katılımcı görüyorum. Yine de gelmeyenlere kırılmıyorum. Demekki biz davetimizi yapamamışız” dedi.
Emniyet Müdürü’nün düzenlediği toplantıda. Cinevizyon eşliğinde bilgiler verildi. Öne çıkan sloganlar şunlar oldu: “Polis vatandaş güvenliğine önem verilmelidir. Suç ve suçlu ile mücadele de teknolojiden yararlanılmalıdır. Kent izleme merkezi oluşmuştur. Kent izleme merkezlerine gelen her ihbar değerlendirilmektedir. Şehrin giriş ve çıkışları izlemeye alınmıştır. Tedbiri elden bırakmayalım. Hiçbir şey insan hayatı kadar önemli değildir” şeklinde anlatılan gece sonunda İlçe Emniyet Müdürü Usta geceye katılan vatandaşlarla yuvarlak masa etrafından sohbet etti.
Sohbet sırasında Pamukova da 6 ayda 13 genç kızın ihtihar girişiminde bulunduğunu söyledi.
Yüksel Usta “Özellikle 13 ile 18 yaş arasında genç kızların intihar girişiminde bulunması sonucu verdikleri ifadeler de aile baskısı nın olduğu görülmekte. Bunun için toplumsal bir sorumluluk gerekmekte ve gerekli önlemler bir an önce alınmalıdır” dedi.
Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2010, 00:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER