banner392

Pamukova da Cuma Namazı Kılınacak Camiler hazırlandı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 11 Marttan beri camilerde toplu namaz kılınma yasağı bir şekilde olsa kaldırılıyor. Bugün Pamukova da da bazı camilerde birlikte Cuma namazı kılınacak.

Pamukova da Cuma Namazı Kılınacak Camiler hazırlandı.

Dinayet İşlerli Başkanlığı tarafından müftülüklere yapılan tebliğ doğrultusunda Pamukova merkezinde ve mahallelerinde Cuma namazı kılınacak camiler mahalle muhtarlıkları tarafından temizlendi. Namaz kılınacak alan dezenfekte edildi.

Pamukova Merkezde Cuma namazı kılınacak camilerde, Çarşı Camisine gelenler caminin dışında meydanda, Elperek Mahallesinde Mevlana Camisi bahçesinde, Derebaşı Camisi bahçesinde, Sanayi bölgesine, Çavuşoğlu Camisi, bahçesinde, Hacı Bayram Halil Cami, cami bahçesinde. İmam Hatip Lisesi Tatbikat Camisi bahçesinde, Yenice Mahallede, Akhisar Camii, M. Aksa Nuriyezdan Başol Cami, Hz. Ömer Camisi bahçesinde.

Gökgöz de, Gökgöz Cami bahçesi, Gökgöz Ak Gıda Camii, Mekece Cemaati için Mekece Futbol Stadyumu, Bacıköy Mahallesi Sağlık Ocağı önü, İsabali Mahallesi için, İsabali Cami bahçesi.

Diğer Mahallelerin de kendi camileri dışında açık alanda ya da bahçelerinde Cuma namazı kılınacak.

Cuma namazı sosyal mesafe kurallarına uyularak kılınacak.

Bazı Mahalle Muhtarları kendi Mahalle camilerini temizledi ve Cuma namazı için hazır hale getirdiler.

Bazı muhtarlar ise Cuma Namazında neler yapılması ve nasıl davranılacağı hakkında sosyal paylayım sitelerinden duyurular yayınladılar.

Kendi Mahalle sayfalarında duyuru yapan muhtarlar

Fevziye Mahallesi Muhtarı Bahadır Taşkın Şunları yazdı.

“Değerli köylülerim bilindiği gibi 29/05/2020 tarihinde tüm Camilerimizde Cuma namazı kılınacaktır. Vatandaşlarımızın Camiye gelirken Maskesini ve Seccadesini yanlarında getirmeleri ve ayrıca 65 yaş ve üzeri 20 yaş ve altı gençlerimizin Cuma namazına gelmemeleri önemle rica olunur.Cuma namazı Cami bahçesinde eda edilecektir.Halkımıza duyurulur” dedi.

Gökgöz Muhtarı Yavuz Canbaz:

Değerli köylülerim bilindiği gibi 29/05/2020 tarihinde tüm Camilerimizde Cuma namazı kılınacaktır. Vatandaşlarımızın Camiye gelirken Maskesini ve Seccadesini yanlarında getirmeleri ve ayrıca 65 yaş ve üzeri 20 yaş ve altı gençlerimizin Cuma namazına gelmemeleri önemle rica olunur.Cuma namazı Yukarı cami avlusunda ve merkez cami de cami yanı yolda eda edilecektir.Halkımıza duyurulur” diye yazdı.

İsabalı Muhtarı Ahmet Özer ise;

İSABALI MAHALLEMİZDE CUMA NAMAZINA HAZIRLIK OLARAK CAMİ BAHÇESİNDE SAF DÜZENİ ÇALIŞMASI YAPILDI. Diye yazdı.

Not: Diğer Muhtarlarımızın mesajlarını bulamadık eğer onlarda duyuru yapmak isterlerse haber altında yorumlardan duyuru yapabilirler.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER