banner392

Pamukova Belediye Başkanı Kim olmalı ?

Pamukova 5 başkan adayı ile seçime gidiyor. 31 Mart Yerel seçiminde en çok merak edilen bölüm ise İlçesinin başkanının kimin olacağı merak konusu oluyor ve Pamukova’da da bu böyle.

Ülkemizde seçime katılan adaylar partiler tarafından yada bağımsız adaylar kendi başlarına başkan olma kurallarına taşıdıklarını ispat ettikleri taktirde seçim kurullarına başvurarak katılabiliyorlar.

Pamukova’da da başvuru tarihi içinde 5 aday İlçe Seçim Kuruluna başvurularını yaptılar.

Ak Parti den mevcut başkan Cevat Keser yeniden başvuru yaptı. Adaylığı kabul edildi. Cevat Keser Aynı zamanda Cmhur İttifaka adayı olduğu için MHP ninde ortak adayı oluyor.

Cumhuriyet Halk Partiden Hüseyin Eryiğit Partisi tarafından aday gösterildi. Eryiğit aynı zamanda İyi Parti nin de adayı olarak seçime katılıyor.

Saadet Parti den Güven Övün aday gösterildi ve Güven Övün Saadet Parti adayı olarak seçime katılıyor.

Büyük Birlik Partisinden Gürbüz Pertev Belediye başkan adayı olarak seçime katılıyor.

Pamukova’da Bağımsız olarak seçime katılan İrfan Metin de diğer dört aday gibi seçime katılıyor. İrfan Metin tek başına girdiği bu yarışta iddialı.

Pamukovahaber.com olarak bizlerde bu seçim öncesi Pamukova için yarışa giren adaylarımıza başarılar dilerken, sitemiz üzerinden okuucularımızın tahmin ve temennilerini oylamalarını istedik. Her seçimde yapılan anketler gibi Pamukova seçimininide nabzını tutmak açısından anketimizi okuyucularımımaza sunuyoruz.

Not: Ankette adayları yukarıdan aşağaya doğru Partileri ya da Bağımsız girdikleri isim sırasına göre dizine ekledik.

1.sıradan A harfi (Ak Parti Adayı) Cevat Keser’i yazdık, 2.sıra da (Bağımsız aday) İrfan Metin, 3.sıra (Büyük Birlik Parti adayı) Gürbüz Pertev. 4.sıra (Saadet Parti adayı) Güven Övün, 5. Sıra Cumhuriyet Halk Parti Adayı) Hüseyin Eryiğit.k.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2019, 00:35

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER