banner392

Kurumları kim birleştirecek haberi birilerini rahatsız etti

Dün yazdığımız “Pamukova da kurumları kim birleştirecek” haberi birilerini rahatsız etti. Hatta bizi mahkemeye vereceklerini yoruma yazan kamu görevlisi biride kendisi hakkında yorum yazan yorumcuya hakaret yazdı.

Kurumları kim birleştirecek haberi birilerini rahatsız etti
Pamukova da ayrı mahallelerde olan resmi kurumların uzak oluşundan dolayı vatandaşları canından bezdirdiğini gündeme taşımıştık. "Bu kurumları kim bir araya getirecek" başlıklı haberimiz altına yorum yazan Hakkı Baba rumuzlu (IP si bizde saklı) yorumcumuz bir kurumun önünde …… kişilerin akşama kadar oturduğunu. Kurumlar birleşirse ordakilerin rahatlarının kaçacağını yazdı. Bu yorumdan sonra (aşağıdaki bölümde görüleceği gibi) hem yorumcuyu hem de bizi tehdit eden Savcılığa suç duyurusunda bulunacağını yazan bir kamu görevlisi şöyle yazdı.
hocam !!!!! (rumuzlu) Gönderen: hoca bu yorum küfür değil de ne    IP NO lu 78.177.231……(son üç rakamı teşhir etmemek için eksik yazdık)
İkinci aynı IP den yazan ……….çocuklarına (RUMUZLU)   ....cocuklarına cevap
"hocam bu yorumu kaldırmazsan savcılığa suç duyurusunda bulunacağım"
Diye yazan bu kişinin devletin resmi bilgisayarından yazdığını tesbit ettik. Aslında bu kişi hakaret ve küfür olan yazısı ile kendisini ele veriyor.
Demek ki, bu kişi kurumların birleştirilmesini istemiyor.  Bir de hakaret ediyor. Ancak biz suç duyurusunda bulunmuyoruz. Sadece bize yönelik tehdidine karşı cevap hakkımızı kullanıyoruz. Bizi yalnızlaştırmak tan bahsediyor. Zaten bizim böyle kişilerle birlikte olmamız. Sosyal bir topluluk oluşturmamız mümkün değil. Bizim Allaha şükür kendi aile çevremiz, kendi ait olduğumuz topluluğumuz var. Bizim topluluğumuz kan bağları ile sıkı sıkıya bir birine bağlıdır. Pamukova kurulduğu günden beri bu ilçenin açısı ile tatlısı ile yaşamaya devam ediyoruz. Kendimize yetecek kadar grubumuz ve güvenliğimiz vardır. Soysuz ve ne idiğü belli olmayan insanlarla bizim itibarımız ne büyür, nede küçülür.

Yorum yazan okuyucularımıza bir önerimiz var. Herkes fikrini yazabilir. İzin vermedeğimiz bazı yorumlarda yasal sakınca gördüğümüzden dolayıdır ki onay vermemişizdir. Ancak bilinmelidir ki!. Yorum yazanların bilgisayar IP leri elimizde kayıtlıdır. Aşağıda devletin bilgisayarından yorum yazan iki ayrı yorumcunun IP lerinin son üç rakamını vermedik. Teşhir etmek istemedik. Unutulmasın ki. Yazılan yorumlarında sorumluluğu vardır.
 
Setemizde yorum diye hakaret yazan iki yorumcu:
yorumlar
 
YORUM BAŞLIĞI             GÖNDEREN                                                IP NO
 hocam!!!!!                                hoca bu yorum küfür değil de ne         78.177.231.185
hocam sizi çok yakinen tanıyan ve yakınen muhabbetimiz olan birisiyim.Haklı olsan bile bu tür yorumları yayınlaman bizi rahatsız ediyor.Çünkü bu tür yorumlar huzurlu memlekitimizin huzuru kaçırıyor.Ve gün gelir biz de sende nasibimizi alırız.Gelin bir olalım,birlik beraberlik içinde olalım.Eksikliklerimizi söyleyelim,ancak saygı çerçevesinde olsun.(Senin gibi birisine yakıştıramıyorum).Bu şekilde yapmaya devam edersen,yalnız kalır ve selam alacak ve verecek adam bile bulamazsın.Selamlar. 
 
YORUM BAŞLIĞI             GÖNDEREN                                                IP NO
....cocuklarına                         ....cocuklarına cevap                            78.179.137.216
hocam bu yorumu kaldırmazsan savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.
 
Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2010, 23:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
romantık
romantık - 13 yıl Önce

Hocam hep haksızlıkların karsısındayız derız mıllet olarak ama bende bır turlu pamukovanın sıtelerını anlayamıyorum kımın hangı tarafta oldugunu anlamak cok kolay sayın okurlar ıncelesın kı zaten ıhtıyac yok hersey ortada lutfen taraftan bahsetmeyın barı seffaflıktan bahsetmeyın... Ve sıtenızın kalıtesıde ortada ... yazılar

haksızsam haksızsın de
haksızsam haksızsın de - 13 yıl Önce

Hocam haksızlıkların karşısındasın ama bu haberi yalanlamak zorundayım çünkü haberde adı geçen şahısları yakından tanımaktayım. bu şahıslar ne kamu görevlisi ne bu yorumları resmi bilgisayardan yazdılar nede bu ıp noları onlara ait. eğer yaptığın haberlere yapılan yorumları kaldıramayacaksan hiç yapma bu işi. iktidar partisine hakaret eden yorumları yayınlıyorsun ama senin yaptığın haberleri eleştirenleri hazmedemiyorsun. eğer haksızlıkların karşısındaysan bu yorumuda yayınlarsın.

tarık
tarık - 13 yıl Önce

slm arkadaşlar bende hocayı yakınan tanırım ama haksızlıklar karşısında sessiz kalmayışından ötürü kendisini tebrik ederim saygım var ilçemizin huzurunu bazı kaçıranlar var bunun bende az çok farkındayım herkez oturduğu koltuğun hakkını vermeli bence makamlar geçiçidir süresi bitinceye kadar ayrım yapmadan adil olmak zorundadır herkes

bi de
bi de - 13 yıl Önce

sildiğiniz son üç rakamlarında birincisi 185 diğeri de 216 hocam, bilin bakalım ben bu sayıları nasıl buldum :D:D:D:D:D

vay
vay - 13 yıl Önce

o ip adreslerinin bir resmi bilgisayara ait olduğunu nasıl belirlediğinizi açıklarsanız, memlekette savcılar telekominikasyon üst kurumuna yazı yazıp cevap bekleme zahmetinden kurtulacaklar.. normalde 1 hafta 10 gün süren işlem de 1-2 saat içinde halledilmiş olacak...

SIRADAKİ HABER