banner392

Kayalar İnşaat’ın sahibi Kemal Kaya’nın oğlu Fatih ile Neşe dünya evine girdiler.

Pamukova da çok sayıda insanı ev sahibi yapmış olan, İstanbul, Antalya, Bilecik Osmaneli de yap sat işleri yapan Kayalar İnşaat firmasının kurucusu Kemal Kaya’nın oğlu Fatih ile Neşe Köksal unutulmaz bir düğünle evlendiler.

Kayalar İnşaat’ın sahibi Kemal Kaya’nın oğlu Fatih ile Neşe dünya evine girdiler.

Şirketin mali sorumlusu olan Fatih gönlünü kaptırdığı Geyve / Alifuatpaşalı Neşe ile sonunda  Özdemirler Tesislerinde yapılan güzel bir düğünle mutlulukların birleştirdiler.

Cuma günü kız evinde yapılan kına gecesi eğlentisinden sonra Cumartesi günü de Kayalar İnşaat Şirketi önünde verilen düğün yemeği sonrası dün gece Özdemirler Düğün Salonunda devam eden düğüne katılım kalabalık oldu.

Pamukova’nın tanınmış aileleri yanında Kayalar’ın dostları, akrabaları ve birçok siyasi parti temsilcisi aileleri ile birlikte Fatih ve Neşe’yi bu mutlu günde yalnız bırakmadılar.

Düğünde gelin ve damat kocaman pastayı birlikte kestiler, kesilen pastadan ilk dilimler gelin ve damat tarafından yendi, geri kalan pasta misafirlere ikram edildi.

Gece de Kemal Kaya’nın mutluluğu gözlerden kaçmadı. Kemal Kaya takı merasimi başladığında eşi Zeliha hanım ile birlikte çocukları için çantalarından çıkardıkları önce bilezikler, sonra altınlar, daha sonrada paralar taktılar. Çocuklarına mutluk dilediler. Gelin tarafı da takı da geri kalmadı.

Kayalar’ın bu mutlu gününde Çakır Muhammed de sahne aldı.

Pamukovahaber olarak yeni çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2014, 22:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
kemal kaya
kemal kaya - 10 yıl Önce

cemiyetimize gösterılen ilgi alaka samımıyet sevgi seli mutluluğumuza mutlluluk katmıştır bizde tüm dostlarımızı ve pamukoava halkını çok sevıyoruz ve teşekkür edıyorum yoğunlıktan dolayı ağırlamakta eksık ve hatalarımız olmuşsa bağışlayınız. bu güzellıklerı dile getımekte ustalığını gösteren pamukova habere saygılarımı sunuyorum.

SIRADAKİ HABER