banner392

Karapınar içme suyunu açmayı unuttular.

Tüm Ülkede Koronavirüs tedbirleri kapmasında sokağa çıkma yasağı kalkarken, işler belli bir düzende açılırken. İnsan için en önemli olan Karapınardaki içme suyundan alma yasakları hala devam ediyor.

Karapınar içme suyunu açmayı unuttular.

Pamukova ya içme suyu sağlayan Kartepe den gelen şehrin içme suyu Karapınar Mahallesinden geçerken bırakılan ve insanların içmesi için çeşmeye verilen Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan su neden hala açılmadı diye vatandaşlar soruyorlar.

Devam eden yasaklar dönemi öncesinde, Pamukovalıların içme suyu olarak aldıkları Karapınar çeşmesinden vatandaşlar su alamadılar. Belediye ise köylere tarla sulama ve ilaçlama için yaptığı depoda kullanmak üzere Mühürpınar suyunu o ilaç deposuna aktardı. Çeşme kurneleri ise söküldü.

İÇME SUYU TARLALARA İLAÇ ATMAK İÇİN VERİLİYOR.

Belediye tarafından Karapınar mahallesine gelen eski Karapınar köyünden gelen su yerine dağlardan gelen suyun verilmesi ise hayretle karşılanıyor.

Bu arada 1 Haziranda yasaklar bittiği halde neden Mühürpınar suyunun çeşmeye verilmediğini soranlara bizde. Çeşmenin açılmasının unutulmuş olabileceğini söylemek için yazıyoruz.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER