banner392

İl Emniyet Müdürü Kaya Pamukova’ya geldi.

Sakarya Emniyet Müdür Yardımcısı Yüksel Usta’nın babasının ölümünün 40. Gününde Mevlitine İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ve birim amirleri ile ilçe emniyet teşkilatı katıldı.

İl Emniyet Müdürü Kaya Pamukova’ya geldi.

Usta’nın Babası Necati Usta’nın Mevlana Camiinde okunan 40. Günü Mevlidini Elperek Cami imamı, Hacı Bayram Halil Cami imamı ve müezzinler okudular. Kur’an-ı Kerim ve salavat getirildi ölmüşler adına dualar edildi.

İlçemize gelen İl Emniyet müdürü ve Sakarya il emniyet teşkilatı amir ve polisleri Aynı zamanda Pamukova’nın eski İlçe Emniyet Müdürde olan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yüksel Üsta misafirlerini Pamukova Esentepe Tesislerinde ağırladı. Pamukova’nın en gözde yerlerinden olan Belediye Sosyal Tesislerinde yemek ikramı ve çay ikramı yapıldı.

GÜNLE İLGİLİ TÜM GÖRÜNTÜLERE ALTTAKİ FOTOĞFRAFA TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

Pamukova Esentepe tesislerine ilk defa gelen İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya Pamukova’yı çok beğendi.

Yemekte aynı masada oturan İl Emniyet Müdürü, Pamukova  Jandarma Bölük Komutanı Mustafa Alpaydın İle Emniyet  Müdür Yardımcısı Yüksel Usta yemekten sonra çay içti ve bir süre sohbet ettikten sonra İl müdürü  ilçeden ayrıldılar.

Tesislerin işleticisi İlhan Metin tesislere ilik gelen İl Emniyet müdürü ve birlikte gelen emniyet mensuplarını kapıya kadar uğurladı.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2020, 21:55

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER