banner392

Has Parti 19 Mayıs’ı kutlama mesajı yayınladı.

Has Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı Osman Karakaş imzalı mesajda 19 Mayın’ın Atatürk’ün Samsuna ayak bastığı tarih olduğunu söyledi.

Has Parti 19 Mayıs’ı kutlama mesajı yayınladı.
İŞTE HAS PARTİNİN 19 MAYIS MESAJI
19 Mayıs 1919 tarihi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı ve milli mücadeleyi başlattığı tarih olması sebebiyle oldukça önemlidir. Kurtuluş Savaşı’nın kazanılması ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına kadar devam eden sürecin başlangıcı olan bu önemli tarihi, her yıl Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlamaktayız.
 
Gençliğe büyük önem veren Atatürk, ülkenin geleceğini Türk gençliğine emanet ederek dünyada benzeri görülmemiş bir davranış sergilemiştir. Bu emanete layıkı ile sahip çıkmış olan Türk gençliği, bundan sonraki dönemlerde de bu görevini en güzel şekilde ifâ edecektir. Bundan hiç kuşkumuz yoktur.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını yürekten tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Osman  KARATAŞ
HAS Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı
Halkla İlişkiler ve Sivil Toplum Başkanı 
Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2012, 19:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER