banner392

Günay: ‘Pamukova Esnafı Huzur ve güven istiyor’

Yeni Emniyet müdürünü ziyaret eden Pamukova Esnaf ve Sanatkarlar odası başkan ve yöneticileri ilçede huzur ve güven istediklerini söylediler.

Günay: ‘Pamukova Esnafı Huzur ve güven istiyor’
Pamukova’nın yeni ilçe emniyet müdürüne ziyaretler devam ediyor. İlçenin en kalabalık topluluklarından olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkan ve yöneticileri de yeni müdürü ziyaret ettiler.

İlçe Emniyet Müdürü Ali Osman Küçükalkan Oda Yöneticilerini makamında karşıladı. Oda Başkanı Sabri Günay ve yönetim kurulu üyeleri İlçe Emniyet müdürüne “İlçemize Hoş geldiniz. Yeni görevinizde Pamukova Esnaf ve Sanatkarlar odası adına başarılar dilemek için geldik.”dediler.

Yeni ilçe Emniyet Müdürü Küçükalkan ise konuklarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve onlarla bir süre sohbet etti. Artvin Yusufeli nüfusuna kayıtlı olan müdür daha önce de Pamukova geldiğini Pamukova’nın güzel ve verimli bir doğal yapıya sahip olduğunu söyledi. İlçe insanının da çalışkan ve üretken olduğunu gördüklerini de söyleyen müdür. Kendi bölgelerinden de örnekler verdi. Yusufeli’nde engebeli araziler dolayısıyla “Kullanılabilir alanlar az. Ancak ülkemizin yapısında olan doğal güzellikler var tabi. Oralarda başka bir güzellik içinde.”dedi.
Esnaf Odası Başkanı da Pamukova hakkında çeşitli bilgiler verdi. Sözü ilçede güven ve huzura getirdi.

Günay: “Sayın müdürüm ilçemiz gerçekten güzel, ancak daha fazla huzur ve güvene ihtiyacımız var. Hızla gelişen ilçemizde asayiş ve trafik açısından sıkıntılarımız oluyor. Sizlerden ilçemizin huzur ve güveni için emniyet olarak da destek bekliyoruz.”dedi.

Emniyet müdürü ise emniyetin vatandaşın huzur ve güveni için var olduğunu söyledi. “Emniyet vatandaşın devlete olan güvenini pekiştirmek, devlete olan güvenini artırmak için vardır. Bizlerde vatandaşımıza bu konuda destek olmak için çalışıyoruz ve çalışacağız. Ancak bu güzel ilçemizde sadece polisiye tedbir ve çalışmalarla bu olmaz. Devlet her köşeye bir polis dikemez, güven ve huzurun sağlanmasında sizlerinde yardım ve desteğine ihtiyacımız var. Pamukova’nın daha huzur ve güven içinde olabilmesi için hep birlikte çalışacağız” dedi.
Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2012, 11:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER