banner392

Gülsoy Kasap müşterileri için Haydar’ı kurban etti.

Pamukova’nın tanınmış kasaplarından Gülsoy Kasap’ın sahipleri Şaban ve Ersin Gülsoy özenle yetiştirdikleri Simentel cinsi danayı Ramazan Bayramında müşterilerine satmak için kurban ettiler.

Gülsoy Kasap müşterileri için Haydar’ı kurban etti.
Pamukova da daha önce Uzanlar tarafından yetiştirilen Simentel cinsi dana 1.5 ton gelmiş ve gazetelere haber olmuştu. Şimdide Pamukova da  ikincisi Gülsoy kasap tarafından yetiştirilip büyütülen haydar adlı dana’nın canlı olarak 1 ton 100 kg üzerinde geleceğini söyleyen Şaban Gülsoy Pamukovalılara güzel ve temiz et yedirmek için çalıştıklarını söyledi. Bunun için yetiştirdikleri Haydar isimli danayı bayrama 1 gün kala dükkanı önüne getirip vatandaşların görmesine izin verdi.
Öğle namazından sonra Kasap dükkanı önündeki büyük danayı görmeye gelen vatandaşlar danayı merakla izlediler ve ona dokundular. Hatta Haydar’ın sırtına küçük çocuklar da bindirildi.
Bu cinslerin büyük olmasına rağmen uslu ve besicilik için gayet uyumlu hayvanlar olduğu anlatıldı. Çarşıda dükkanın önünde gezdirilen dana daha sonra getirildiği kamyona zorlanmadan bindirildi ve kesimhaneye götürüldü.

Ramazan Bayramında müşterilere sunulacak dana etini almak isteyenler çarşı içindeki Gülsoy Kasabın satış reyonundan alabilecekler.
Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2012, 03:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER