banner392

EYT 'liler Sakarya Çalıştay'ında Sorunlarını tartıştılar.

Sakarya da toplanan Bolu, Düzce Sakarya Dernek, Başkan ve Eskişehir, İzmir Derneklerinden yöneticilerin de katıldığı toplantıya Sakaryalı Siyasi Parti temsilcileri de katıldı.

EYT 'liler Sakarya Çalıştay'ında Sorunlarını tartıştılar.

Pazar Günü Saat: 13.00 da Sakarya Esnaf Sanatlar Dernekleri Toplantı Salonunda gerçekleşen Çalıştay da Emeklilikte Yaşa Takılanların hakları ve soruları üzerine konuşmalar yapıldı.

Açılış konuşmasını yapan Züleyha Aktaş toplantıya katılanlar hoş geldiniz. Bugün burada Emeklilikte YaşaTakılan lar olarak Çalıtay yapacağız. Sorurularımızı konuşup aramızda neler yapabilirizleri tarıtaşacağız. Çalıştayımız Hayır olsun” dedi.

Toplantıya katılan BDS Başkanı (Bolu Düzce Sakarya) dernek başkanı Mehmet Ali Çelik, SSM (Staj Sigortası Mağdurları) Derneği Başkanı, Ferhat Salman, Denzili EYT Derneği Sekreteri, Durmuş Kartal, Eskişehir EYT Derneği Başkanı Yardımcısı, Hasan Esdi.  İzmir EYT Başkanı Doğan Türker ve Eşref Daşgüden, EYT Der Başkanı Nalan Esmer, Toplantıda söz aldılar ve EYT lilerin Sorunların ve isteklerini dile getirdiler.

NOT: KONUŞMALAR ALTAKİ VİDEODA EKLİDİR. (GÖRÜNTÜYE TIKLAYIP DİNLEYEBİLİRSİNİZ) 

Gündele ilgili ve çalıştayın neden Sakarya da yapılığnı BDS Başkanı Mehmet Ali Çelik şöyle anlattı.

Deyerli misafirler. Siyasi Partilerimizin Güzide temsilcileri, Hazıronumuzun güzide temsilcileri, Emniyet güçlerimiz, Sakaryamızın güzide insanları, değerli Egeliler. İzmirli kardeşlerimiz, Eskişehirli kardeşlerimiz. İstanbul dan Kocaeli’den Bursa’dan Türkiyenin birçok yerinden buraya gelen arkadaşlarım….

Değerli Dava arkadaşlarım…!

Sakarya bugün büyük bir yükü sırtlandı. Sakarya yıllardır mücadelesini verdiği bir çalışmanın çözüm noktasında yapılacak çalışmaları siz değerli katılımcı kardeşlerimin ifadeleriyle notlarını alacağımız çözüme ulaştıracağmız çalıştayı bu gün Sakarya’dan başlatıyoruz. Bir değerli, önemli noktası şudur.

Sizlerde kabul edersiniz ki.. yıl 1999/ 17 Ağustos bir deprem yarası açıldı. Merkez üstü Sakarya Gölcük, Bolu, Düzce aradan bir zaman geçti 8 Eylül 1999 İkinci bir deprem Çalışanların Hayatında neye uradıklarını bilmedikleri bir yasayla, Biz o yasanın mağduriyetine uğradık. Aradan geçen yıllar bizlere bu mağduriyetin ne kadar derin, ne kadar bizleri etkilediğini gösterdi.

Onun Merkez üssü olan Sakarya bugün o depremden sonra bize yaşatılan 2. Depremin ortadan kalkması için bu mücadelenin bayraktarlığını yapmak bizim için şereftir diyoruz.

Bugün burada siyasi parti temsilcilerimiz var. Kendileri bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemediler. Bölgemizde bütün siyası partilerin kapılarını açtık. Hepsi bizlere haklı olduğumuzu dile getirdier. Kendi siyasi söylemleri ile ve bizlere desteklerin her zaman ifade ettiler.

Bizler mağduriletimizin 22. Yılındayız. Bunun için derneklerimizi kurduk, çözüm için teşkilatlarımızı oluşturduk ve birlikte bir aradayız. Gördüğünüz gibi başkanlarımızla, değerli Sosyal güvenlik uzmanımızla, hukuk müşavirimizle bir aradayız ve çözümü konuşacağız.

Nedir onun çözümü: Burda değerli arkadaşlarım anlatacak. Çünkü çözümü sizler birlikte istiyorsunuz. Buradasanız. Sizleri dinleyeceğiz.

EVET SÖZ EYT Lİ DAVA ARKADAŞLARIMDA” diyorum.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2022, 14:04

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER