banner392

Elektrik kesintileri, yetkilileri ve muhtarları bir araya getirdi.

Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda gerçekleşen toplantıya , Vali Yardımcısı Lütfullah Gürsoy, Pamukova Kaymakamı Tuncay Dursun, Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Öztürk, SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan, SEDAŞ görevlileri, Pamukova da bulunan mahalle ve köy muhtarları katıldılar.

Elektrik kesintileri, yetkilileri ve muhtarları bir araya getirdi.
 Toplantıda söz alan Mahalle ve Köy Muhtarları,  SEDAŞ ile yaşadıkları sıkıntıları anlattılar. SEDAŞ’ın sorunlara duyarsız kaldığını belirten Muhtarlar Pamukova halkının rahatsızlığını dile getirdiler.
 
Gökgöz Muhtarı Nihat Erol, Köylerininde yapılan camiinin yanında bulunan elektrik direğinin kaldırılması için çaba sarf ettiklerini 186 arıza bildirim hattına ulaşmakta zorluk çektiklerini söyledi. Karapınar Köyü Muhtarı Halil Kaçı ise Köylerinde borçtan dolayı kesilen elektriklerin parasının ödenmesine rağmen 9 günde açıldığını SEDAŞ’ın vatandaşlarını mağdur ettiğini belirterek, arıza olduğunda ekiplerin Geyve den geldiğini, köylerinde arıza olduğunda Geyve’yi aradıklarında ekiplerin Geyve’nin köylerinde olduğunu söylediklerini belirterek arıza ekibinin tekrar Pamukova’ya gelmesi gerektiğini söyledi.
 
Pamukova Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Garip ise SEDAŞ arıza ekibinin Pamukova’ya geri dönmesi gerektiğini yenileyerek “ Pamukovalı muhtarlar olarak arızalara zamanında müdahale edilebilmesi için SEDAŞ Arıza ekibinin Pamukova’ya geri gelmesi için imza topladık. Bir an önce arıza ekibinin Pamukova’ya geri gelmesini istiyoruz “ dedi.
  
Pamukova Belediye Başkan Yardımcısı  Nuri Öztürk , özelleştirme ile beraber SEDAŞ la sorun yaşadıklarını daha önce bu sorunu yaşamadıklarını belirterek “ Asfaltlama çalışması yaparken aynı zaman da yollarda genişletme çalışması da yapıyoruz. Elektrik direkleri genişletme esnasında yolun içinde kalıyor. Ama biz bu elektrik direklerini SEDAŞ’a yolun kenarına aldıramıyoruz. Artık SEDAŞ’la olan sorunları kanıksadık “ diyerek sitem etti.
 
Muhtarların sorunlarını dinleyen SEDAŞ  Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan tüm şikayetleri  10 SEDAŞ görevlisinin ve kendisinin not aldığını belirterek Muhtarların şikayetlerine tek tek cevap verdi ve vatandaş hizmet için var olduklarını belirterek, kendi personellerinin de hatalarının olabileceğini ve bu hatalarını düzeltileceğini söyledi.
 
Vali Yardımcısı Lütfullah Gürsoy ise 27 Mart 2013 tarihini milat olarak belirlediklerini bu tarihten sonraki sorunların kendilerine ve SEDAŞ görevlilerine iletilmesini istedi.
 
Toplantı sonrası Muhtarlar SEDAŞ’a  olan şikayetlerini  formlara yazarak görevlilere teslim ettiler ve daha sonra SEDAŞ görevlileri ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.



MUHTARLAR SORUNLARI ANLATTILAR (video için tıkla)
Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2013, 13:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER