banner392

Doğcankor Derneği Manavgat’a yardım elini uzattı.

Pamukova Doğa Canlılarını Koruma ve Yaşatma Derneği, ülkemizde devam eden yangınlardan etkilenen başta insanlar olmak üzere tüm canlıları etkilediği bugünlerde Manavgat’a yiyecek, giyecek ve çeşitle yardım malzemeleri gönderiyor.

Doğcankor Derneği Manavgat’a yardım elini uzattı.

Pamukova Kaymakamlığının izini ve destekleri ile tır gönderme kararı alan dernek yönetimi Başkanı Özlem Çengel Çarşamba günü (yarın) akşam üzere yola çıkacak Tırda yiyecek, içecek ve nakti ve aynı yardımlarda gönderilecek” dedi.

Özlem Çengel:  

“Birçok yerde ise yeni yangınlar çıkıyor. Hava sıçaklağının ise artarak devam edeceği ve bu konuda tüm ulus olarak daha dikkatli olmamız gerekliliği hepimize düşen en önemli sorumluluk oluyor.

Doğcankor derneği olarak afet bölgesine yardım tırı yolluyoruz. Kıymetli halkımızın desteği ile ÇARŞAMBA günü akşama kadar hertürlü malzeme kabul edilecektir. Bir damla su olmaya herkesi davet ediyoruz.”dedi.

Yardım etmek isteyenler Pamukova Belediye Önüne bekleyen tıra yangında zarar görenlere göndermek için yardımseverler alanda yetkililere yardımlarını teslim edebilirler.

Manavgat a gidecek olan Bir Tır Dolusu Yardımın toplanmasında Pamukova da sivil toplum da yardımcı oluyor. Tır yarın akşam (4 Ağustos Çarşamba) meydandan kalkacak.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2021, 17:39

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER