banner392

CHP liler yardımları yerine ulaştırıyorlar.

Korona virüs tehdidine karşı alınan önlemler kapsamında sosyal hayatta durma noktasına gelen yaşamımızda en zor günleri fakirler, yaşlılar ve kimsesizler çekmeye başladı. Devlet yardımı yanında gönüllü kuruluşlar ve partilerde yardım ekipleri ile yardım kampanyalarına katılıyorlar.

CHP liler yardımları yerine ulaştırıyorlar.

Cumhuriyet Partisi gönüllüleri yardım kampanyasında sahalarda çalışıyor. CHP liler yaşlılara, fakirler ve yardım bekleyenlere karşı yardım severlerin bağışladıkları gıda gibi zorunlu ihtiyaçları sahipelerine ulaştırıyorlar.

İl Başkanı Ecvit Keleş’in İlden verdiği büyük destek, (araç yardımı ve diğer gönüllülerin yardımları) Pamukova’dan da CHP lilerin yaptıkları yardımlar bir araya gelince yardıma muhtaç olanlara anında ulaştıralabiliyor.

Pamkuova da CHP lilerin yaptıkları çalışmalar sosyal paylaşım sitelerinde paylaşıldı. Mahalle aralarında araçlarla yardım dağıtılırken gözlerden kaçmayan fakirlerin kaldıkları evler, yaşlıların yardım getirenlere karşı bakışları ve beklentiler hüzünlü anları kemaralara yansıdı.

Kolileleri alan mağdur insanlar şükrünlarını sunup teşekkür ediyorlardı. Yardımları dağıtan CHP liler ise yardım etmek isteyen gönüllülerin yapacakları yardımları CHP Sakarya ve Pamukova İlçe Başkanlığına yapabileceklerini söylediler.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER