banner392

BİK Genel Müdürü Karaca Sakarya’ya geldi

Sakarya Gazeteciler Birliği’ni (SGB) ziyaret eden Basın İlan Kurumu’nun (BİK) yeni Genel Müdürü Yakup Karaca, gazete ve gazetecilere destek sağlamaya çalıştıklarını belirterek, “Biz hep birlikte sektörün gelişmesi için mücadele ediyoruz” dedi.

BİK Genel Müdürü Karaca Sakarya’ya geldi

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay’ın milletvekili aday adaylığı için görevden ayrılması üzerine, 5 yıldır sürdürdüğü Genel Müdür Yardımcılığı’ndan Genel Müdürlüğe atana Yakup Karaca, Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Canbey, İlan Müdürü İdris Armağan Çam ve BİK Sakarya Şube Müdürü Ömer Faruk Çakır ile birlikte Sakarya Gazeteciler Birliği’ni ziyaret etti.

SGB Başkanı Zeki Aydıntepe, Kurucu Başkan Müjdat Çetin, Başkanvekili Salih Yalçıntaş, yönetim kurulu üyeleri Semra Can ve Ahmet Kaya tarafından birlik merkezinde ağırlanan Genel Müdür Karaca, “Sektörü kaldırmak için sizlerde bir araya gelmişsiniz. Sizin gibi, bizim de hedefimiz meslektaşlarımızın haklarının korunması. Birlikte hareket edersek, sektörümüzü daha iyi yerlere getireceğimizi düşünüyorum. Rekabet olmadığı yerden de pek hayır gelmez. Rekabet olursa meslek kazanır. Tabii ki rekabet derken güzel hizmetlerde meslektaşlar olarak ta bir araya gelin. Mesleki anlamda rekabet olması her zaman iyidir. Dernekler olarak hizmet yarışı içinde olun” dedi.

SGB Başkanı Zeki Aydıntepe’de, Sakarya’da medya dünyasının bir çatı altında toplanıp mesleki anlamda daha güzlü hale gelmelerini sağlamak amacıyla faaliyete başladıklarını ifade ederek, “Kısa sürede 80 üyeyi aştık. Mesleki anlamda bundan sonra gerek eğitim çalışmaları, gerekse tabela derneği olmaktan çok üyelerine yönelik icraat yapan bir birlik olmak arzusunu taşıyoruz. Bunun yanında hep ben değil, biz diyebilen bir oluşum içinde hizmetlerle yolumuza devam edeceğiz” dedi. 


Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2015, 09:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER