banner392

Babam Sultan Etkinlikleri nedeniyle güvenlik önlemleri artırıldı

Bugün 18.cisi yapılacak “Babam Sultan Hazretleri Anma Günü” nedeni ile etkinlik alanına kameralar kurulurken şehirde de güvenlik önlemleri artırıldı.

Babam Sultan Etkinlikleri nedeniyle güvenlik önlemleri artırıldı
Babam Sultan türbesi çevresinde yapılan etkinliğe katılan vatandaşları dolandırma hırsızlık gibi olayların geçtiğimiz yıllarda olması nedeni ile bu sene ise olmaması için İlçe emniyeti daha etkin önlemler aldı.
İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Usta “Geleneksel olarak yapılan Babam Sultan Etkinliklerin de geçtiğimiz yıllar önemli ölçüde hırsızlık, kapkaççılık ve evlere girilme gibi olaylar yaşandı. Etkinlik sırasında ceplerinden paraları çalılan, evlerine girilen vatandaşlar oldu. Bu sene yapılacak etkinlikte olumsuzlukların yaşanmaması için vatandaşların duyarlı olmasını lazım. Etkinliğe katılmak için evinden ayrılanların evlerini güvenli şekilde bırakmaları lazım, etkinlik alanında daha dikkatli olmaları lazım.” Dedi.
Usta, bu sene etkinlik alanında ve çevresinde güvenlik kameraları kurulduğunu söyledi.
ETKİNLİK…
Saat : 10.00 da başlayacak etkinlik Kuranı-ı Kerim okunarak başlayacak. Hafız Mehmet Adıgüzel, Hafız İshak Danış, Hafız Mehmet Bilir in kuran okuması sunumlarından sonra, Mevlidi Şerif okunacak; peşinden topluca öğle namazı kılınacak. Namazdan sonra geleneksel pilav ikramı yapılacak, Kermes açılışı yapılacak. Her sene olduğu gibi bu senede toplu sünnet yapılacak.


Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2012, 01:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER