banner392

Atamızı Saygıyla ve özlemle andık.

Türk Milletini yok olmaktan kurtaran Yeniden Türkiye Cumhuriyetini kuran ve bir ömrünü Milleti için harcayan Bir dahi ve bir liderini erken yaşlarda kaybeden Türk Milleti onu hiç unutmadı. Adına Türk Milletinden aldığı Atatürk ismi ile tanınan 10 Kasım 1938 yılında aramızdan ayrılan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk bugün 10 Kasım 2021 Çarşamba günü Ölümümün 83. Yılında saygıyla ve özlemle anıldı.

Atamızı Saygıyla ve özlemle andık.

Tüm Yurtta olduğu gibi Pamukova’da da sabah saat 9.05 (dokuzu beş geçe) Tüm hareketler durdu. Kalpler heyecanla attı. Sirenler çaldı. Çarşıda, pazarda insanlar saygı duruşunda durdu. Büyün Önder Musatafa Kemal için gözler doldu. Bugün de dün olduğu gibi hasretle aradığımız Atamızı çok içtenlikle hatırladık ve onun için dualar ettik. Onun yaptıklarını yeniden güncelledik. Onun yolunun doğru yol oluğunu onayladık.

Hiçbir zaman kimsenin Türk Milletine onu untturamayacağı Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e ait olan 10 Kasım hatırlama gününde okullarımızda ve kurumlarımızda onun hatıraları yeniden canlandı.

Sabah saatlerinde Pamukova Merkezi Belediye önünde Tören alanında Atatürk büstü önünde yapılan saygı duruşu ve İstiklar Marşından sonra da Saat 10.00 da Atatürk Kültür Merkezinde etkinlikler yapıldı.

TÖRENDEN SONRA PARTİ BAŞKANLARI BİRLİKTE POZ VERDİLER

Hafta boyunca okullada Atatürk ile ilgili çeşitli hatırlama programları devam edecek.

KUTLAMAYAYI ALTTAKİ VİDEOYA TIKLAYARAK İZLİYEBELİRSİNİZ 

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER