banner392

Anlayana Sivrisinek Saz, Anlamayana davul zurna az.

23 Nisan Ulasal Egemenlik ve Çocuk Bayramında bir tarafta üşüyen çocuklar, kenarda titriyorlardı. Bir taraftan da öğrencilerin yerine oturmuş büyükler vardı. Her şeye rağmen Fathanım İlk Öğretim Okulu öğrencileri alana çıkıp gösterilerini yaptılar. Ancak tepkiler vardı.

Anlayana Sivrisinek Saz, Anlamayana davul zurna az.

Pamukova Halk Oyunlarını kendi çabaları ile sergilemeye çalışan, Her bayramda Pamukova folklorunu gösterilere hazırlayan Mustafa Dikmen bile tepki gösterip öğrencilerini alandan çektiyse, demek ki organizasyon da sıkıntılar var demektir.

Dikmen bayram alanından öğrencilerini çekiyor. Hatta büyüklerin alanı kaplamasından öğrencilerin bayram alanına girememesinden şikayetçi oluyor. Havanın soğuk olması nedeni ile bir tarafta titreyen öğrenciler ısınmak için kültür fizik hareketleri yapıyorlar.

Yinede bayram gösterileni sunan Mustafa Dikmeni in öğrencileri tam horon çektikleri anda program bitiriliyor. Gerisi artık sizlere kalmış. Bir dahaki bayramda hiç değilse bu görüntüler birilerine ders olur diyoruz. O görüntüleri sizlerle paylaşıyoruz.
AŞAĞIDAKİ VİDEO HER ŞEYİ ANLATIYOR.

 

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2018, 21:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER