banner392

23 Nisan Çocuk Bayramı çoşku içinde kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 91. yıl dönümü Pamukova'da düzenlenen renkli ve coşkulu törenlerle kutlandı. Pamukova'daki kutlama törenleri, çarşıdaki tören alan'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenklerin bırakılması ve saygı duruşuyla başladı.

23 Nisan Çocuk Bayramı çoşku içinde kutlandı.
Törenler daha sonra Belediye parkı yanındaki alanda öğrencilerin düzenledikleri etkinliklerle devam etti.
Çeşitli okulların hazırladıkları halk oyunları ve ana okul öğrencilerinin gösterilerinden sonra günle ilgili okullarda düzenlenen resim, şiir ve kompozisyonlar da derece alanlara kaymakam, garnizon komutanı, belediye başkanı ve cumhuriyet savcısı ödüllerini verdi.
23 Nisan töreni okulların resmi geçiti Kaymakam, belediye başkanı, garnizon komutanın, cumhuriyet savcısı, ilçe emniyet müdürünun vatandaşların bayramlarını kutlamaları ile sona erdi.




Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2011, 13:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
gazzeli
gazzeli - 13 yıl Önce

Gül yüzlü kardeşlerim 23 NİSAN Bayramınızı tebrik ederim.
acaba biz siyasiler, eğitimciler, veliler bu gül yüzlü yavrularımıza karşı görevlerimizi, sorumluluğumuzu yerine getiriyormuyuz herkes bu soruyu kendine sorsun. Yavrularımıza hizmet ne yazıkki siyasi yollardan gidiyor onun için biz diyoruzki ülkeyi idare edenlere çok büyük vebaldesiniz.
Ama ne yazıkki eğitim kurumlarının hali içler acısı yavrularımız aldıkları birtakım yanlış eğitim, bilgiler sonucu ne halde olduklarını herkes görüyor, çok acil önlemler almak zorundayız.

SIRADAKİ HABER