banner392

Ziraat Odaları Başkanları Pamukova da toplandılar.

Sakarya da Her ay ayrı bir ilçede toplanan Adapazarı ve ilçelerin Ziraat Odaları Başkanları bu ayki Koordinasyon Kurulu Toplantılarını Pamukova Ziraat Odasında gerçekleştirdiler.

Ziraat Odaları Başkanları Pamukova da toplandılar.

Pamukova ziraat Odası Başkanı Yaşar Ulukaya ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptıkları toplantıya Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser de konuk olarak katıldı.

Pamukova Ziraat Odasının Kendine ait olan yerinin satılmasından sonra kiraya taşındığı Eski Kaymakamlık Binasının 2. Katında gerçekleştirilen toplantıya katılan Odaları başkanları şunlar;

Adapazarı Ziraat Odası Başkanı; Hamdi Şenoğlu, Pamukova Ziraat Odası Başkanı; Yaşar Ulukaya, Akyazı Ziraat Odası Başkanı; A. Şener Bayraktar, Sapanca Ziraat Odası Başkanı; Necati Başar, Karasu Ziraat Odası Başkanı; Selami Arık, Kaynarca Ziraat Odası Başkanı; İbrahim Koçar, Geyve Ziaat Odası Başkanı; Süleyman Pınar,

Hendek Ziraat Odası Başkanı; Hayri Duran, Ferizli Ziraat Odası Başkanı; Ridvan Eren, Karapürçek Ziraat Odası Başkanı; Zekeriya Yıldırım, Kocaali Ziraat Odası Başkanı; Tamer Tunca.

Pamukova da Ziraat Odaları Başkanlarının yaptıkları Geleneksel Koordinasyon Kurulu Toplantısında daha çok çifçilerin sorunları ve ürün çeşitleri üzerinde duruldu. Fındık fiyatlarının düşük olması gündeme geldi. Üreticilerin refah düzeylerinin yükseltilmesi içini neler yapılması gerektiği üzerinde duruldu.  

Pamukova Ziraat Odası başkanı Yaşar Ulukaya bu aykı toplantının Pamukova da yapılmasından dolayı katılan başkanlara teşekür etti.
BELEDİYE BAŞKANIDA TOPLANTIYA KONUK OLARAK KATILDI.

Toplantıdan sonra katılımcılara Asalet Izgara Salonunda yemek ikramı yapıldı. Yemeğe Pamukova kaymakamı Recai Karal ve Pamukova İlçe Tarım Müdürü Ümit Erol da katıldılar. Yemekten sonra İl Koordinasyon Kurulu toplantıları için Pamukova ya gelen Ziraat Odaları Başkanları ilçeden ayrıldılar.



  
Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2016, 22:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER